tromaktiko: Απίστευτο: Ποιος παίρνει τη θέση της Σπυροπούλου στο πρωινό του Alpha...

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Απίστευτο: Ποιος παίρνει τη θέση της Σπυροπούλου στο πρωινό του Alpha...



Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έριξε αυλαία...
πριν λίγο καιρό και ο Alpha ανακοίνωσε ποια εκπομπή θα βρίσκεται στη ζώνη 10-1 του Σαββατοκύριακου.

Φυσικά πρόκειται για το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» το οποίο ανακοινώθηκε και επισήμως από το κανάλι του Alpha. Ο Νίκος Μάνεσης αναλαμβάνει τη ζώνη 10:00 με 13:00 του Σαββατοκύριακου με μια infotainment πρόταση.

Η ανακοίνωση του Alpha
Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης...
Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, το μικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μας μεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.

Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!