tromaktiko: Που θα πάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τον Alpha;

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Που θα πάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τον Alpha;



Σε άλλο κανάλι είχε ακουστεί ότι «κλείνει» και σε άλλο «έκλεισε» τελικά. Αρχικά οι πληροφορίες θέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να συζητά και να «κλείνει» με την...
ΕΡΤ για να προβάλλεται από εκεί η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ωστόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος φέρεται να έκλεισε τελικά με τον ΣΚΑΪ. Και μάλιστα η εκπομπή του θα συνεχίσει να προβάλλεται το Σάββατο στην ώρα που το κοινό τον έχει συνηθίσει.

Δεν έχει έρθει όμως κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ που να επιβεβαιώνει την μεταγραφή αυτή.

Γιατί έφυγε από τον Alpha ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Με χορό και τραγούδι, όπως κάνει τα τελευταία 13 χρόνια, έκλεισε την φετινή εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ανακοίνωσε και τη λήξη της συνεργασίας με τον Alpha. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι του χρόνου «πάμε αλλού» χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την νέα τηλεοπτική στέγη της εκπομπής.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Όλο τον κόσμο που έχει περάσει από αυτή την εκπομπή εδώ και 13 χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο φθινόπωρο. Ευχαριστούμε τον Alpha γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το "Στην Υγειά Μας" θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή το αγαπάμε και κυρίως γιατί έρχεστε όλοι εσείς που έρχεστε. Πια, το Στην Υγειά μας έχει ξεφύγει από τα χέρια μας. Έχει αυτονομηθεί. Εμείς απλώς το ακολουθούμε. Ευχαριστούμε πολύ. Καλό καλοκαίρι. Τα λέμε από τον Οκτώβρη» είπε.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!