tromaktiko: Bασίλης Δήμας: Η συγκινητική αποκάλυψή του για το πώς έγραψε το «Αγγελούδι» του Νότη Σφακιανάκη [video]

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Bασίλης Δήμας: Η συγκινητική αποκάλυψή του για το πώς έγραψε το «Αγγελούδι» του Νότη Σφακιανάκη [video]



Καλεσμένος στην εκπομπή...
«stARTmusic στον ΑΡΤ 90,6 Fm βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Βασίλης Δήμας, κάνοντας πολλές αποκαλύψεις στον Λάζο Μαντικό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που «σαρώνει» με τις live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, αφού αρχικά ευχαρίστησε και δημόσια τον κόσμο που ανάδειξε το νέο του τραγούδι «Ραγίζει η καρδιά μου» στο ΝΟ1 hit του φετινού καλοκαιρινού, στη συνέχεια εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της δημιουργίας μεγάλων επιτυχιών του. Με την ιδιότητα του μουσικοσυνθέτη και του στιχουργού παράλληλα, ο Βασίλης Δήμας, φέρει και την υπογραφή πολλών τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία ο Πασχάλης Τερζής, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης,ο Διονύσης Σχοινάς, ο Ηλίας Βρεττός και άλλοι.

Στην αναφορά όμως στο όνομα του Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο θέλησε να τον ευχαριστήσει και δημόσια που αποτέλεσε το εφαλτήριο της τραγουδιστικής του σταδιοδρομίας, η αποκάλυψη για το πώς του έγραψε το «Αγγελούδι», εμπνευσμένος από ένα αληθινό «αγγελούδι» των φαναριών, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

 «Είχα γράψει κάποτε στο Νότη Σφακιανάκη το «Αγγελούδι» αυτό το έγραψα ως εξής. Ήμουν στο φανάρι και βλέπω πραγματικά ένα αγγελούδι ξανθό κοριτσάκι, καθαρό, όμορφο να με πλησιάζει για να μου ζητήσει χρήματα και να μου δώσει χαρτομάντιλα. Η βιασύνη όμως κάποια φορά, το φανάρι που έχει ανάψει πράσινο. Της λέω αγάπη μου δεν έχω... Έτρεχε εκείνη από πίσω μου (δακρύζει ο ίδιος) να μου δώσει εκείνη τα χρήματα επειδή άκουσε ότι δεν έχω. Αυτή η εικόνα με έκανε να πατήσω τα αλαρμ εκείνη την ώρα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ από το γεγονός. Κατάλαβα ότι πραγματικά είχε ανάγκη αυτά τα 2€ και έτρεχε να μου τα δώσει επειδή άκουσε ότι δεν έχω. Όποτε το λέω αυτό πραγματικά συγκινούμε!» , αποκάλυψε ο Βασίλης Δήμας.






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!