tromaktiko: Δείτε πως θα ήταν η Barbie χωρίς μακιγιάζ! [photo]

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Δείτε πως θα ήταν η Barbie χωρίς μακιγιάζ! [photo]



Ένα σχέδιο που δείχνει πώς θα ήταν η Μπάρμπι χωρίς μακιγιάζ δημιούργησε...
ο Μεξικανός Εντι Αγκουάιρ. Στη δική του εκδοχή, η διάσημη κούκλα έχει το πρόσωπο που γνωρίζουμε, μόνο που είναι άβαφη! Ως εκ τούτου, κάτω από τα μάτια της διαγράφονται μαύροι κύκλοι και σακούλες, οι βλεφαρίδες της είναι μικρές και άχρωμες, όπως και τα μάγουλα και τα χείλη της -ενώ τα παραδοσιακά λαμπερά της δόντια είναι ελαφρώς κιτρινισμένα...

«Η Μπάρμπι πριν και μετά το make up. Κανείς δεν είναι τέλειος...» αναφέρει η περιγραφή που έδωσε ο ίδιος ο δημιουργός στο σχέδιο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας νέου περιοδικού.


Η ανάδειξη της φυσικής -αμακιγιάριστης- ομορφιάς έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό και μια από τις τελευταίες συνήθειες των διασημοτήτων είναι να «ανεβάζουν» στα social media φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ -πλέον πρόσφατο παράδειγμα η Μαράια Κάρεϊ. Η εικόνα της αμακιγιάριστης Barbie προκάλεσε θετικά σχόλια, καθώς υπενθύμισε ότι η διάσημη κούκλα δεν είναι παρά ένα πλασματικό πρότυπο τελειότητας, που μπορεί να καταρρεύσει αν της αφαιρέσεις τη μάσκαρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!