tromaktiko: Στο Μαρούσι κληρώθηκε το πορτοκαλί αυτοκίνητο της "blablatoys.gr" του διαγωνισμού μας...

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στο Μαρούσι κληρώθηκε το πορτοκαλί αυτοκίνητο της "blablatoys.gr" του διαγωνισμού μας...



Διπλά τυχερή θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την νικήτρια του διαγωνισμού μας για τα 7 χρόνια λειτουργίας μας, αφού ήταν η...
δεύτερη επιλαχούσα της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην χορηγό εταιρία "blablatoys.gr" παρουσία του ιδιοκτήτη της.

Η πρώτη που ανέδειξε η κλήρωση μεταξύ των 629 έγκυρων συμμετοχών, δεν απάντησε στο τηλέφωνο που δήλωσε, μετά από 3 κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν παρουσία της χορηγού εταιρίας αλλά και αντιπροσώπου της διαφημιστικής G POiNT ADV, με αποτέλεσμα να κληθεί η δεύτερη σε σειρά που είχε κληρωθεί η οποία απάντησε άμεσα.

Τυχερή λοιπόν, είναι η 43χρονη μανούλα NICOLETA UDISTEANU από την περιοχή του Αμαρουσίου, η οποία θα παραλάβει το δώρο της αύριο το απόγευμα από την χορηγό εταιρία blablatoys.gr.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχατε αλλά και για τις ευχές σας για τα 7 χρόνια λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε και την εταιρία blablatoys.gr για την ευγενική χορηγία του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Σε λίγες ώρες, ξεκινάει νέος διαγωνισμός με δώρο 6 κινητά smartphone αξίας 1000 ευρώ, προσφορά της MLS. Γιορτάζουμε τα 7 χρόνια λειτουργίας μας όλο το καλοκαίρι παρέα με όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι...



H 43χρονη μανούλα NICOLETA UDISTEANU τυχερή του διαγωνισμού από τα ΒlablaΤoys.gr με ΔΩΡΟ ένα πορτοκαλί ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο για τα 7 χρόνια λειτουργίας του tromaktiko παρέλαβε σήμερα (Τρίτη 01 Αυγούστου 2017) το απόγευμα μαζί με τον μικρό της γιο Ηλία και τον σύζυγό της το ΔΩΡΟ της! Πάντα τυχερή Νικολέτα και καλοτάξιδο το νέο σας όχημα... 😀😍👍👍🏆

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!