tromaktiko: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πώς έγινε η τραγωδία στην Κομοτηνή με τους δύο νεαρούς που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πώς έγινε η τραγωδία στην Κομοτηνή με τους δύο νεαρούς που σκοτώθηκαν σε τροχαίο



Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Σάλπη, στο νομό Ροδόπης, από την είδηση του τραγικού θανάτου δύο αγοριών, κατοίκων του οικισμού, σε τροχαίο...
Πρόκειται για έναν 19χρονο και ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας 15 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης.

Τα ίχνη των δύο νέων είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου, με αποτέλεσμα οι γονείς τους να ανησυχήσουν και να επικοινωνήσουν σήμερα το πρωί με τις αστυνομικές αρχές, που ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι φόβοι των συγγενών επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο, λίγες ώρες αργότερα, καθώς τα δύο αγόρια βρέθηκαν νεκρά, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί της πορείας της και να ανατραπεί. Το μηχανάκι εντοπίστηκε και αυτό μέσα στο αρδευτικό κανάλι, δίπλα στους επιβάτες.

Στη 1 το μεσημέρι, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κλήθηκαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους νεκρούς νεαρούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Φως στις συνθήκες θανάτου τους αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!