tromaktiko: Μπράβο σε όλους! Ρεκόρ αιμοδοσίας από το Σύλλογο Ιππείου

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Μπράβο σε όλους! Ρεκόρ αιμοδοσίας από το Σύλλογο Ιππείου



Πάνω από 80 εθελοντές εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, στην αιμοδοσία της 22ας Ιουλίου 2017, που πραγματοποιήθηκε στην...
αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Ιππείου, εκ των οποίων τελικά αιμοδοτησαν 64 άτομα. Αριθμός ρεκόρ στην μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου μας!

Ανάμεσα τους πολλοί νέοι εθελοντές και αρκετά νεαρά άτομα.

Για άλλη μια φορά η ατμοσφαιρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιππείου, ήταν εορταστική!!
Ευχαριστούμε πολύ τους αιμοδότες μας, για την υπομονή και την κατανόηση που υπέδειξαν όσον αφορά την καθυστέρηση των αιμοληψιών, λόγω της μεγάλης συμμετοχής που υπήρχε.
Όπως κάθε φορά, έτσι και σε αυτή την αιμοδοσία μας, συμμετείχαν αιμοδότες απο μακρινά χωριά, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προτίμηση τους και την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στον σύλλογο μας.

Θερμές ευχαριστίες στον υπεύθυνο γιατρό μας τον κ. Μελετιάδη, και την επίτιμη πρόεδρο του συλλόγου μας γιατρό κα Πανουσάκη, καθώς και στις αιμολήπτριες του σταθμού αιμοδοσίας ,οι οποίες υπερέβαλαν εαυτό για να φέρουν σε πέρας την επιτυχημένη αυτή Εθελοντική Αιμοδοσία , παραμένοντας και πέρα του ωραρίου τους.

Στόχος μας στην επόμενη προγραμματισμένη  αιμοδοσία του Νοέμβρη να ξεπεράσουμε σε σύνολο προσφοράς τις 1000 μονάδες αίματος.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!!

Για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Σίμου Εμμ. Ιωάννα

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!