Υλικά συνταγής
1 ρίζα μαρούλι
1 ντομάτα ώριμη αλλά σφιχτή σε ζάρια
1 πιπεριά κομμένη σε φέτες
2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε λεπτές λωρίδες
6-8 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
½ φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
παξιμάδια κρίθινα ή Κυθήρων
βινεγκρέτ μελιού
Διαδικασία συνταγής
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε σαλατιέρα.
Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τη γαλοπούλα, τις ελιές και τη βινεγκρέτ μελιού.
Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε.
Πηγή