tromaktiko: Ξανά στο στόχαστρο ο Βασάλος: Η απάντηση της Μαρί Ρόουζ μετά τις δηλώσεις του περί… ελευθερίας

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ξανά στο στόχαστρο ο Βασάλος: Η απάντηση της Μαρί Ρόουζ μετά τις δηλώσεις του περί… ελευθερίας



Η αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος απασχόλησε έντονα τα μέσα όσο βρισκόταν στο παιχνίδι για την προσωπική του ζωή...
Πολλά είχαν γραφτεί και ειπωθεί σε μέσα, αλλά και social media, με την «σύντροφό» του να παραμένει ένα ερωτηματικό.

Ο ίδιος χθες στο Survivor Πανόραμα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως και μπαίνοντας στο παιχνίδι αλλά και όταν βγήκε ήταν single! Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν αίσθηση και οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από την Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Ωστόσο μία ακόμη κοπέλα που σχετίστηκε με τον personal trainer του παιχνιδιού, η Μαρί Ρόουζ, μίλησε στην κάμερα του Labiri Biri για την αλήθεια της σχέσης τους.

«Δεν βγήκα ποτέ να πω ότι είμαι η σύντροφος του Κωνσταντίνου. Είπα απλά ότι είμαι η δικαιούχος στο έπαθλο επικοινωνίας και ότι τον περιμένω όταν βγει. Είμαι απλά η φίλη του Κωνσταντίνου, γιατί αυτός μου ζήτησε να τον περιμένω», ανέφερε αρχικά on camera.

Στη συνέχεια επεσήμανε “αδειάζοντας” τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ο Κωνσταντίνος με τις δηλώσεις του χθες στην Ελεονώρα, είναι σαν να μη γνωρίζει εμένα ούτε την πρώην. Αυτό δεν το βρίσκω σωστό… Ειδικά όταν έχεις περάσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο -μιλάω για την πρώην του- τη Βασιλική». «Είχαν χωρίσει πριν φύγει. Εγώ τον γνώρισα το Νοέμβρη στην Αθήνα. Μετά προέκυψε πριν φύγει η γνωριμία μας έγινε σε πιο στενή επαφή και λίγο πριν φύγει μου ζήτησε να τον περιμένω!», συμπλήρωσε η Μαρί Ρόουζ.

Μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει πως ο Κωνσταντίνος δήλωσε ότι μπήκε ελεύθερος και βγήκε ελεύθερος, γεγονός που ισχύει για τον ίδιο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει γιατί έχει δώσει δικαιώματα, έχοντας ζητήσει από την ίδια να τον περιμένει.

«Δεν μπορεί πλέον να βγαίνει και να λέει ότι δεν με ξέρει. Αυτό είναι πολύ λάθος του. Με όσα άκουσα χτες από το μυαλό μου μπορεί να περνούν πολλές σκέψεις όχι ευχάριστες… Όλο αυτό μπορεί να έχει γίνει για συγκεκριμένο λόγο, ώστε να υπάρχει μία φημολογούμενη σχέση και να παίρνει ψήφους και από την Κύπρο! Δεν λέω ότι έχει γίνει, αλλά θα μπορούσε…», είπε με νόημα.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!