tromaktiko: Προσλήψεις στο Νοσοκομείο Πύργου: Ανάσα σε ΜΕΘ και Παθολογική

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο Πύργου: Ανάσα σε ΜΕΘ και Παθολογική



Σημαντική «ανάσα» θα αποτελέσει για το Νοσοκομείο Πύργου και δει για την ΜΕΘ και την Παθολογική Κλινική, η κάλυψη τριών...
 οργανικών θέσεων, η προκήρυξη για τις οποίες, ενεκρίθη από το Υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για δυο θέσεις  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μια θέση Παθολογίας. Οι δύο θέσεις ΜΕΘ διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα και την προοπτική της Μονάδας σε βάθος χρόνου. «Τον περασμένο Απρίλιο όταν η λειτουργία της έφτασε σε οριακό  σημείο υποσχεθήκαμε ότι δε θα κλείσει. Και η μονάδα δεν έκλεισε. Η άμεσή ενίσχυσή της με έναν επικουρικό γιατρό  και η  προκήρυξη δύο θέσεων μονίμου ιατρικού προσωπικού επιβεβαιώνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις προθέσεις μας. Είναι ταυτόχρονα και μια δικαίωση για το προσωπικό της ΜΕΘ, ιατρικό και νοσηλευτικό, που την κράτησε όρθια σε δύσκολες στιγμές υπερβάλλοντας εαυτούς», εξηγεί ο Διοικητής του Γ.Ν Ηλείας, Κώστας Διαμαντόπουλος. Όσον αφορά τη θέση Παθολογίας, με την οποία θα ενισχυθεί η Παθολογική κλινική, οι κ. Διαμαντόπουλος σχολίασε πως «…πρόκειται για μια απολύτως αναγκαία  προσθήκη σε μια κλινική κομβικής σημασίας για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Νοσηλευτικής μας Μονάδας».

Οι τρεις  αυτές θέσεις  προστίθενται στη μία θέση για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που ήδη έχει προκηρυχθεί.

«Ιεραρχούμε  τις ανάγκες μας,  παρεμβαίνουμε στοχευμένα σε τμήματα, κλινικές ή μονάδες στρατηγικής σημασίας, διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία τους, χτίζουμε στέρεες γέφυρες εμπιστοσύνης με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους», καταλήγει ο κ.Διαμαντόπουλος.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!