tromaktiko: Βόμβα στη Μουρμούρα: Ποιο το νέο ζευγάρι που δεν περίμενε κανείς

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Βόμβα στη Μουρμούρα: Ποιο το νέο ζευγάρι που δεν περίμενε κανείς



Ποιο το νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας» που δεν περίμενε κανείς;

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών. Η τηλεοπτική «Μουρμούρα»έχει καταφέρει με τις επιδόσεις της στον πίνακα τηλεθέασης να χαρίσει ουκ ολίγες πρωτιές στον Alpha.

Φέτος η σειρά συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ακόμα και πριν από λίγους μήνες οριστική απόφαση για το αν θα συνεχιστεί ή όχι δεν είχε παρθεί καθώς η «Μουρμούρα» των πρώτων χρόνων που σάρωνε και έδινε την μια πρωτιά στην prime time ζώνη του Alpha μετά την άλλη, την τελευταία σεζόν, παρουσίασε ξεκάθαρα σημάδια κόπωσης

Από τη μέρα που το τρίτο ζευγάρι της σειράς αποχώρησε (Βλάχος-Τριανταφυλλίδου) όλες οι προσπάθειες του καναλιού για να βρει αντικαταστάτες που θα κάνουν το ίδιο γκελ στο κοινό, έπεσαν στο κενό.

Γι’ αυτό και πάρθηκε η απόφαση για νέο, γερό λίφτινγκ στη σειρά με την αποχώρηση 2 ζευγαριών. Αντίο στη «Μουρμούρα» είπαν οι Σίμος και Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Την αποχώρηση ακολούθησε η πληροφορία ότι στη σειρά μπαίνουν οι Κύπριοι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Χριστιάνα Αρτεμίου, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόταση του ALPHA Κύπρου και ετοιμάζονταν για το νέο τους εγχείρημα, το οποίο οι ίδιοι ανακοίνωσαν στο instagram.

Όπως φαίνεται όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι θα το βλέπουν μόνο οι τηλεθεατές της Κύπρου καθώς θα συμμετέχει στην κυπριακή version της «Μουρμούρας». Ποιο λοιπόν θα είναι το νέο ζευγάρι;

Μπορεί οι προτάσεις να πέφτουν βροχή και να εξετάζονται αρκετοί γνωστοί (αλλά και πολλοί νέοι ηθοποιοί) όμως το κανάλι προσπαθεί παράλληλα να κάνει το κόλπο γκρόσο. Τι ακριβώς; Να φέρει πίσω ένα ζευγάρι που δοκιμάστηκε και αγαπήθηκε από το κοινό και που θα είναι μια σίγουρη λύση με μηδενικό ρίσκο. Ναι, καλά καταλάβατε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του καναλιού προσπαθούν να επιτύχουν την επιστροφή του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου όχι φυσικά σε μόνιμη βάση, καθώς οι υποχρεώσεις του ζευγαριού δεν του το επιτρέπουν, αλλά με κάποια guest, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα παρακολουθήσουν φανατικά οι φίλοι της σειράς.

Και μόνο η είδηση ότι το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού θα επέστρεφε για κάποια επεισόδια θα ήταν ικανή να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να φέρει πίσω μέρος της χαμένης λάμψης της «Μουρμούρας».

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί, αν η επιθυμία των ανθρώπων της σειράς μπορεί να γίνει πράξη, καθώς οι δυσκολίες του εγχειρήματος είναι γνωστές και προφανείς.

Τις επόμενες μέρες επίσης θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου ζευγαριού (ή ζευγαριών) που θα μπει στη «Μουρμούρα» (σε μόνιμη βάση) καθώς τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!