tromaktiko: Η μαζική εξολόθρευση αδέσποτων και μη ζώων με φόλες στο Μεσολόγγι συνεχίζεται

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Η μαζική εξολόθρευση αδέσποτων και μη ζώων με φόλες στο Μεσολόγγι συνεχίζεταιΟ Σύλλογος Προστασίας Ζώων «Η Ελπίδα» στην προσπάθεια του να ενημερώσει την κοινή γνώμη για όσα γίνονται σε βάρος των ζώων...
κυρίως των αδέσποτων στο Μεσολόγγι δημοσιεύει φωτογραφίες από την συστηματική εκκαθάριση που διαπράττεται εκεί από τους δημότες της κατά τα άλλα «ιερής πόλης» εδώ και μήνες. Τα πλέον πρόσφατα θύματα εντοπίστηκαν στις 3 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογο τονίζει: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση για ακόμη μια φορά να ανακοινώσουμε ότι στην ''Ιερή'' πόλη Μεσολογγίου συνεχίζουν να πεθαίνουν τα αδέσποτα με τον αργό και φρικτό θάνατο της ΦΟΛΑΣ.

Από τον Αύγουστο του 2016 έχει ξεκινήσει η μαζική τους εξόντωση... και εκεί που λέμε εντάξει...κουράστηκαν οι δολοφόνοι να σπέρνουν θάνατο... όχι... να τοι πάλι! Με λίγες ή και καθόλου λιχουδιές παρασύρουν τα αδέσποτα και τους δίνουν το τελευταίο και πιο επώδυνο γεύμα της ζωής τους!

Όσα και να πούμε είναι λίγα... να ξαναπούμε ότι δεν φταίνε αυτά;; ότι δεν επέλεξαν να γεννηθούν;;; ότι δεν θα ήθελαν να τρώνε ξύλο επειδή πεινάνε ή ζητούν ένα χάδι;; ... περιττά! Είναι θέμα παιδείας... Κάντε μια αλλαγή... στην θέση του σκύλου, της γάτας, του πουλιού ή οτιδήποτε άλλο βάλτε ένα παιδί... ένα μικρό παιδί... φανταστείτε τι πόνο θα ένιωθε προσπαθώντας να αποβάλλει το δηλητήριο από τον οργανισμό του... με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει... να προσπαθεί να ζήσει... χωρίς να ξέρει σε τι έφταιξε... και τελικά να μην τα καταφέρνει γιατί αυτός που το τάισε του έδωσε ισχυρό δηλητήριο ώστε να μην έχει γυρισμό... Κάντε αυτή τη σκέψη και ίσως κάποιοι εκεί έξω... έστω και λίγο... αλλάξουν! Έχεις κάθε δικαίωμα να μην συμπαθείς, να μην σ’ αρέσουν, να μην μπορείς ζώα γύρω σου... ΔΕΝ έχεις όμως ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να τα κακοποιείς, να τα δηλητηριάζεις....

Το ιστορικό της μέρας 3/7/17:

Σήμερα τα ξημερώματα 00:25 κλήθηκε ο κτηνίατρος Μιχαλόπουλος Γιάννης να σώσει δυο δεσποζόμενα στην περιοχή της καφετέριας Sea Lake τα οποία πρόλαβε και κατόπιν τυχαία περνώντας από την περιοχή της MOTIVO βρήκε τρία δηλητηριασμένα. Επίσης άλλο ένα άτυχο δεσποζόμενο στην περιοχή του Γηροκομείου είχε τον ίδιο φρικτό θάνατο. Το ίδιο συνέβη  πριν από τέσσερις μέρες στην περιοχή Άγιου Αθανάσιου σε άλλο ένα δεσποζόμενο όπου ούτε αυτό πρόλαβαν να σώσουν.

Πλέον εμείς οι ΛΙΓΟΙ έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες χωρίς ποτέ να φέρουν αποτέλεσμα να βρεθούν οι ένοχοι, ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για την χρόνια μαζική εξόντωση των αδέσποτων.

Από το 2012 έχουμε στειρώσει αριθμό περίπου 300 (συμμετοχή Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας Κορωπίου, ΕΔΚΕ, Προγράμματα στειρώσεων με τους κτηνίατρους Αλέξανδρο Παπανικολάου και Δημήτρη Παπανικολάου, 2 δωρεές από κτηνίατρο Γιάννη Μιχαλόπουλο και δωρεές στειρώσεων από φιλόζωους)

Ζητάμε την βοήθεια όλων ώστε να μαθευτεί παντού η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας ως προς την κακή αντιμετώπιση που έχουν όλοι απέναντι στα αδέσποτα.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Πηγή
     Εδώ σχολιάζεις εσύ!