tromaktiko: Πώς να κάνετε έναν φτηνό καθρέφτη να δείχνει πανάκριβος!

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πώς να κάνετε έναν φτηνό καθρέφτη να δείχνει πανάκριβος!



Πολλές φορές το να βρείτε τον τέλειο καθρέφτη για το μπάνιο ή κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση...
Οι επιλογές συνήθως στις οποίες καταλήγετε είναι δύο: ένας φτηνός, «βαρετός» καθρέφτης που δεν έχει τίποτα να πει ή ένας πανάκριβος τον οποίο δεν μπορείτε να πληρώσετε.

* Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα diy!
Εμείς σας δείχνουμε πώς μπορείτε να κάνετε ακόμα και τον πιο φτηνό καθρέφτη να δείχνει πανάκριβος.

Βάλτε του χρώμα Πρόκειται για μια πολύ απλή και οικονομική λύση που θα κάνει τον καθρέφτη σας να ξεχωρίσει. Για να την υλοποιήσετε θα χρειαστείτε μπογιά είτε σε σπρέι είτε σε υγρή μορφή και κολλητική ταινία. Επιλέξτε για το βάψιμο του καθρέφτη σας ένα έντονο χρώμα για να του δώσετε περισσότερο χαρακτήρα.
Ξεκινήστε παίρνοντας ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας και τοποθετώντας το στο σημείο μέχρι το οποίο θα θέλετε να είναι βαμμένος ο καθρέφτης σας.
Έπειτα βάψτε την επιφάνεια που θέλετε. Αφήστε την να στεγνώσει καλά και έπειτα αφαιρέστε την ταινία. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Κρεμάστε τον
Μια επίσης ωραία και ταυτόχρονα απλή ιδέα είναι να τον κρεμάσετε από ένα δερμάτινο σκοινί και να χρησιμοποιήσετε και λίγο ευκάλυπτο για τη διακόσμησή του. Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να υλοποιήσετε αυτή την ιδέα είναι: μια δερμάτινη λωρίδα που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι, λίγο ευκάλυπτο και ένα πιστόλι σιλικόνης που επίσης θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι.

Ξεκινήστε απλά κολλώντας στο πίσω μέρος του καθρέφτη τις δύο άκρες της δερμάτινης λωρίδας με το πιστόλι σιλικόνης. Αυτή η λωρίδα θα χρησιμεύσει για το κρέμασμα του καθρέφτη στον τοίχο. Στερεώστε και τον ευκάλυπτο στον καθρέφτη σας και κολλήστε τον με λίγη σιλικόνη. Ο πολυτελής σας καθρέφτης είναι έτοιμος.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!