tromaktiko: Μέσα στον Ιούλιο ο γάμος Κοσιώνη - Μπακογιάννη

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Μέσα στον Ιούλιο ο γάμος Κοσιώνη - Μπακογιάννη



Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είχαν ήδη...
προσκαλέσει τους ελάχιστους καλεσμένους τους για τον γάμο τους που επρόκειτο να γίνει στις 10 Ιουνίου, η ξαφνική απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν λογικό να αναβάλλει το μυστήριο.

Είναι, άλλωστε, γνωστή η αδυναμία και η αγάπη που είχε στον παππού του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Έτσι, το πένθος στο οποίο περιήλθε η οικογένεια μετά τον χαμό του αειμνήστου πρώην πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα περιθώριο για να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ευχάριστο γεγονός και το ζευγάρι, φυσικά, αποφάσισε να αναβάλει την τελετή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», η νέα ημερομηνία για το γάμο τους είναι το επόμενο Σάββατο 22 Ιουλίου, Το ζευγάρι ήθελε από την πρώτη στιγμή να τηρηθεί σιγή ιχθύος για την ημερομηνία και τον τόπο όπου θα τελεστεί το μυστήριο, προκειμένου να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτός είναι ίσως και ο λόγος που τελικά αποφάσηνα να κάνουν τον γάμο τους στο Καρμπενήι και όχι σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί όπως είναι ακουστεί.

Ενδεικτικό του χαρακτήρα του Κ.Μπακογιάννη και της Σ.Κοσιώνη αλλά και τις επιθυμίες τους να διατηρούν χαμηλούς τόνους είναι ότι είχα αποφασίσει από την πρώτη στιγμή πως οι καλεσμένοι του θα είναι πολύ λίγοι και θα περιορίζονται στον στενό οικογενειακό κύκλο τους. Άλλωστε, πρόκειται για δύο πρόσωπα τα οποία έτσι και αλλιώς προσελκύουν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, λόγω της ιδιότητάς τους, κάτι που όπως φαίνεται δεν το επιθυμούν για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!