tromaktiko: Είδηση - "Βόμβα": "Λουκέτο" σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κιάμος

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Είδηση - "Βόμβα": "Λουκέτο" σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κιάμος



«Σαφάρι» εξονυχιστικών ελέγχων πραγματοποιούν τα κλιμάκια των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων... με τα «λουκέτα» σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπαρ και άλλες επιχειρήσεις να πέφτουν πλέον... βροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο το βράδυ του Σαββάτου (15/07/2017) σε νυχτερινό κέντρο της Ζακύνθου, στο οποίο εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος.

Από τον έλεγχο προέκυψε πως οι υπεύθυνοι του κέντρου δεν είχαν κόψει συνολικά 27 αποδείξεις, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε ποσό ύψους 3.500 ευρώ. Μετά και τη διαπίστωση της παράβασης, οι ελεγκτές διέταξαν την άμεση σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες.

Εξάλλου, κατόπιν παρόμοιων ελέγχων, «λουκέτα» έβαλαν άλλα δύο γνωστά εστιατόρια στη Ζάκυνθο, ένα κέντρο αισθητικής στη Σαντορίνη καθώς και δύο μπαρ σε Μύκονο και Ύδρα, αντίστοιχα.

Όπως έχει επισημάνει επανειλημμένως το Υπουργείο Οικονομικών, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο της αυξημένης φοροδιαφυγής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!