tromaktiko: Τρεις πνιγμοί σήμερα το πρωί και ένα χθες σε Ραφήνα, Ανάβυσσο, Κυπαρισσία και Χαλκίδα

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Τρεις πνιγμοί σήμερα το πρωί και ένα χθες σε Ραφήνα, Ανάβυσσο, Κυπαρισσία και Χαλκίδα



Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε...
απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μαρίκες Ραφήνας, 36χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων “ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΚΚΙΝΑ” Αναβύσσου, 55χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ακόμη, χωρίς της αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή ”ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ” Κυπαρισσίας, 71χρονη. Η 71χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επιπλέον, χωρίς της αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΛΕΥΚΑΝΤΙ” Δ.Χαλκίδας, 66χρονος. Ο 66χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δείτε ότι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο στο πρώτο σε ενημέρωση Αστυνομικό portal της Ελλάδας ΕΔΩ: www.policenews.eu
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!