tromaktiko: ΤΩΡΑ - Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αττική - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ - Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αττική - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης



Η ΕΜΥ έχει ήδη εκδόσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και τα... αποτελέσματα τα "νιώθουν" εδώ και λίγη ώρα οι κάτοικοι και της Αττικής! Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα μια σφοδρή καταιγίδα ξεκίνησε να πλήττει πολλές περιοχές της Αττικής, με τα βόρεια προάστια να βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΜΥ, η μεταβολή ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης, 27.07.2017 και από τα δυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

"Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας και χαλάζι"!
Παράλληλα, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός περιγράφει  πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα τονίζει: "Μετά και τον τρίτο καύσωνα, έρχεται μία νέα κακοκαιρία, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις.

Η κακοκαιρία έχει χτυπήσει πρώτα την δυτική Ελλάδα, τα Επτάνησα και την δυτική Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο και οδεύει ανατολικότερα και βορειότερα. Επηρεάζει ήδη τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Αττικοβοιωτία, την Εύβοια και οδεύει προς την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι ισχυρά, συνοδεύονται κι από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία έχει πέσει κάθετα, 10 βαθμούς Κελσίου κάτω, σε σχέση με τις θερμοκρασίες της Τρίτης".

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!