tromaktiko: Βαρύ πλήγμα για Βαρδινογιάννη! Του την έφερε για τα καλά η Τζίνα Αλιμόνου...

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Βαρύ πλήγμα για Βαρδινογιάννη! Του την έφερε για τα καλά η Τζίνα Αλιμόνου...



Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο...
κέρδισε τον πρώτο γύρο της αντιπαράθεσης με το Πρωτοδικείο και ο Παύλος Βαρδινογιάννης άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί τον Οκτώβριο. Αθόρυβα πλέον συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου μετά τον αρχικό θόρυβο στα media μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Και μπορεί η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο πρώτος να έχει μακρύ δρόμο ακόμη μέχρι να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες, πριν από λίγες ημέρες όμως βγήκε η πρωτόδικη απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της συζύγου του.

Σύμφωνα με αυτή, αναγνωρίστηκε στην κυρία Αλιμόνου ότι καλώς βρίσκονται μαζί της τα παιδιά στην Ελλάδα, απορρίπτοντας έτσι το αίτημα του κ. Βαρδινογιάννη να είναι μαζί του στην Αμερική. Οι συνήγοροί του, όταν τους κοινοποιήθηκε η απόφαση, κατέθεσαν έφεση η οποία θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Εφετείο Αθηνών. Εάν δικαιωθεί ξανά η κυρία Αλιμόνου, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει στον Αρειο Πάγο μετά τη δεδομένη νέα έφεση της πλευράς Βαρδινογιάννη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο όμως δεν έχει διαταράξει τις μεταξύ του σχέσεις αφού παραμένουν σε πολιτισμένο επίπεδο. Αλλωστε προτεραιότητα και των δύο είναι τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία φυσικά είναι πολύ μικρά για να αντιληφθούν ακόμη ότι οι γονείς τους χωρίζουν.

Ο κ. Βαρδινογιάννης κινείται μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και ήδη μαζί με την κυρία Αλιμόνου και τα παιδιά τους έκαναν διακοπές λίγων ημερών στη Μύκονο πριν από λίγες εβδομάδες. Θεωρείται βέβαιο από το περιβάλλον τους ότι τις ερχόμενες εβδομάδες θα κάνουν όλοι μαζί διακοπές διάρκειας τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ώστε να απολαύσουν οικογενειακά το φετινό καλοκαίρι, που είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Σε ό,τι αφορά το διαζύγιό τους, θεωρείται σίγουρο από έγκριτους νομικούς κύκλους ότι θα είναι χρονοβόρο, αφού μετά το τέλος των ασφαλιστικών μέτρων που αφορούν το αν τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα με τη μητέρα τους, θα ανοίξει το θέμα της επιμέλειας, της διατροφής και της λύσης του γάμου. Οπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για ένα διαζύγιο που θα έχει διάφορα στάδια και επεισόδια μέχρι να μπουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους και ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός τραβήξουν ελεύθεροι πλέον χωριστούς δρόμους, οι οποίοι μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι βίωσαν πολλές ευτυχισμένες ημέρες εντός και εκτός Ελλάδας για δέκα χρόνια. Μόνο που τελικά στην περίπτωσή τους, όπως και σε τόσες άλλες, ένα παραμύθι με ωραία αρχή δεν έχει απαραίτητα και όμορφο επίλογο.

Ένα παλάτι για τους κληρονόμους! Εικόνες χλιδής - Αυτή είναι η βίλα που τους αφήνει ο Μίνως Κυριακού...

Ένας από τους πρώτους επιχειρηματίας που...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!