tromaktiko: Έλλη Κοκκίνου: Ποιο είναι το ωραιότερο φόρεμα που έχει φορέσει κατά τη γνώμη της;

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Έλλη Κοκκίνου: Ποιο είναι το ωραιότερο φόρεμα που έχει φορέσει κατά τη γνώμη της;



Τι άλλο θα μπορούσε να φορέσει η Έλλη Κοκκίνου για τον τελικό του Your Face Sounds Familiar; Μόνο κάτι πολύ εντυπωσιακό... Η όμορφη τραγουδίστρια και κριτής του talent show επέλεξε μια δημιουργία με cut outs, διαφάνεια και παγιέτες από τους Mi Ro το οποίο αναδείκνυε την άψογη φιγούρα της. Μαζί με τον Νικόλα Βιλλιώτη, προτίμησαν -πολύ σωστά κατά την άποψή μας- να κάνουν ένα απλό κυματιστό hairstyle, για να αφήσουν το ρούχο να πρωταγωνιστήσει ενώ η Ρούλα Σταματοπούλου την έβαψε για ακόμα μια φορά υποδειγματικά δίνοντας έμφαση στα μάτια της. Μάλιστα η Έλλη, έγραψε στη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram: «Εχθες ζήσαμε πολυ όμορφες στιγμές στον τελικό του @yfsf_ant1 .Γιναμε όλοι μια μεγαλη ζεστη και όμορφη παρέα και θα παραμείνουμε.

Ευχαριστω τους συνεργάτες μου που με φρόντιζαν και έδιναν τον καλυτερο τους εαυτό @nicolasvill @larou Μαρια Τρουμπουκη @eirinikotsaki και όλους τους σχεδιαστες που μου έραψαν υπέροχα ρουχα.

Ενα τεράστιο ευχαριστω στους αγαπημένους μου @mirodesigners για την τελευταία και πιο όμορφη δημιουργία τους.Δεν εχω φορέσει ποτε ωραιότερο φόρεμα και δεν σας το δίνω πίσω να ξέρετε».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!