tromaktiko: ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη



Στόχος καταδρομικής επίθεσης έγινε για όγδοη...
(!) φορά το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. Ομάδα 10 κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν το σπίτι του υπουργού επικρατείας, στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα ένα υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας να πάρει φωτιά.

Αναλυτικά οι επιθέσεις που έχουν γίνει στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας



19 Μαΐου 2017: Λίγες ώρες μετά την ψήφιση του 4ου μνημονίου στη Βουλή, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούσαν το σπίτι του υπουργού επικρατείας.

18 Απριλίου 2017: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον των αστυνομικών και της οικίας του υπουργού.

24 Οκτωβρίου 2016: Δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Ζημιές σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

29 Ιουλίου 2016: Δεκαπέντε δράστες επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ

5 Ιουνίου 2016: 40 άτομα εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε

30 Ιανουαρίου 2016: Δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικού φρουρού που ήταν μέσα σε αυτοκίνητο. Υπέστη εγκαύματα. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς όπως και το αυτοκίνητο του γιου του υπουργού.

21 Νοεμβρίου 2015: Ήταν η πρώτη επίθεση με στόχο την υπουργική οικία. Άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό την είσοδο και την πυρπόλησαν
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!