tromaktiko: Μυθικά ποσά από Μαρινάκη για τις φετινές μεταγραφές - Έτσι... απογειώνει τον Ολυμπιακό...

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Μυθικά ποσά από Μαρινάκη για τις φετινές μεταγραφές - Έτσι... απογειώνει τον Ολυμπιακό...



Τέλος στη...
γκρίνια και τη μουρμούρα ακόμα και των πιο απαιτητικών οπαδών έβαλε με κινήσεις «ματ» στη μεταγραφική αγορά. Διαβάστε τα χρηματικά ποσά!

Μπορεί μέχρι τώρα οι αμφισβητίες των προθέσεων της ΠΑΕ για την ενίσχυση του ρόστερ να έκαναν... πάρτι και να ξεσάλωναν στα social media, όμως το αφεντικό του Ολυμπιακού φώναξε δυναμικά «παρών» και εκτόξευσε στα ουράνια τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία στο Λιμάνι.
Κάτι που αποδεικνύεται και από τους αριθμούς στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας, μια και πλέον υπολογίζεται πως περί τους 6.000 περσινούς μόνιμους κατόχους μιας θέσης στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποφάσισαν να βρίσκονται και τη φετινή σεζόν στο γήπεδο!

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ απέδειξε ότι δεν διστάζει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για το καλό της ομάδας και για να βοηθήσει τον προπονητή στο δύσκολο ρόλο του κι έτσι μέσα σε μια και μόνο εβδομάδα πραγματοποίησε τρία deals συνολικής αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είναι έτοιμος να ρίξει άμεσα στο τραπέζι άλλα 6 εκατομμύρια, ώστε να μπορεί ο Μπεσνίκ Χάσι να εργαστεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στα προαναφερόμενα ποσά υπολογίζονται τα χρήματα για την απόκτηση των Εμενίκε (2,5 εκατ.), Καρσελά (2,5 εκατ.) και Ταχτσίδη (1 εκατ.), αλλά και οι αμοιβές των παικτών για τη φετινή σεζόν, χωρίς να προσμετρώνται, ασφαλώς τα συμφωνηθέντα πριμ, αλλά και το υπέρογκο κόστος για την εφορία.

Θυμίζουμε ότι ο Εμενίκε συμφώνησε να λαμβάνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ο Καρσελά πάνω από ένα εκατ. ευρώ και ο Ταχτσίδης κοντά στις 500.000.

Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι έρχονται άμεσα ακόμα δύο σπουδαίες μεταγραφές για τους Πειραιώτες, που δεν σταματούν προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους. Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, με τη Λέγκια να λαμβάνει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, ενώ στο 1 εκατ. «καθαρά», ετησίως, θα είναι οι αμοιβές του Βέλγου μέσου!  Παράλληλα, ο Ολυμπιακός τα παίζει όλα για όλα για να αποκτήσει από την Κόνιασπορ τον Σέρβο διεθνή στόπερ, Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος δηλώνει ότι έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Η μεταγραφή αναμένεται πως θα αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ προς την τουρκική ομάδα, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει 700-800 χιλιάδες ευρώ ετησίως!

Πρόκειται σίγουρα για... μυθικά για τα ελληνικά δεδομένα ποσά, τα οποία σίγουρα καμία άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας δεν μπορεί να πλησιάσει. Αν προστεθούν σε αυτά τα χρήματα και εκείνα που θα χρειαστούν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ, τότε ο Ολυμπιακός αναδεικνύεται με άνεση και δίχως συναγωνισμό πρωταθλητής μεταγραφών στην ελληνική επικράτεια και φτιάχνει - αν μη τι άλλο - μια εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη ομάδα. Για τον Ζιλέ υπάρχει σιγουριά στο Λιμάνι ότι αργά ή γρήγορα θα αποκτηθεί και ότι, το δίχως άλλο, όλοι οι προαναφερθέντες παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Μπεσνίκ Χάσι για τα προκριματικά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ σε λιγότερο από 20 μέρες...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!