tromaktiko: Τάκης Οικονομόπουλος: «Η αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό μας έκανε να ασχοληθούμε με τον ερασιτέχνη»

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τάκης Οικονομόπουλος: «Η αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό μας έκανε να ασχοληθούμε με τον ερασιτέχνη»



Ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο άλλοτε σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, ο τερματοφύλακας που έγραψε ιστορία κι έφθασε με την ομάδα στο...
έπος του Γουέμπλεϊ, μίλησε στην  ΕΡΑΣπορ και στην εκπομπή «Η Ελλάδα των Σπορ» με τους Μάκη Τσίλκο και Φάνη Σκύφτα, με αφορμή την ανάληψη της ηγεσίας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στα τμήματα του ερασιτέχνη:

«Ο ερασιτέχνης βαδίζει προς την καταστροφή και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να επέμβουμε, με στόχο να σώσουμε τα τμήματα. Τα χρέη είναι τεράστια και πραγματικά απορώ πώς δημιουργήθηκαν. Δεν έχω ακόμα εικόνα για το ακριβές ποσό των χρεών. Με το που θα καταρτιστούμε σε σώμα και θα πάρουμε τις σφραγίδες του συλλόγου θα τρέξουμε τα θέματα που καίνε άμεσα».

Για το σχέδιο σωτηρίας που έχει:

«Το πρώτο που θέλω να κάνω εγώ και οι συνεργάτες – φίλοι μου,  είναι να βρούμε ανθρώπους που θα κάνουν εθελοντισμό. Που θα τρέξουν στον ελεύθερό τους χρόνο και θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, όπως μπορεί ο καθένας. Όχι υπαλλήλους που θα προσφέρουν μόνο, εφόσον πληρώνονται. Θα απευθυνθούμε και στους παλιούς, που συμμετείχαν στον ερασιτέχνη, αλλά και σε όλους όσους έχουν γράψει ιστορία με τα χρώματα του Παναθηναϊκού σε όλα τα τμήματα και θέλουν να ‘ναι κοντά μας. Πάνω απ΄ όλα θέλουμε  όλους τους Παναθηναϊκούς μαζί μας. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Η αγάπη μας για την ομάδα μας έκανε να ασχοληθούμε. Είμαστε ερασιτέχνες με επαγγελματική συνείδηση».

Για τα τμήματα που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και πώς θα αντιμετωπιστεί:

«Θέλουμε, αρχικά, να «συμμορφώσουμε» τις αμοιβές των αθλητών στα τμήματα που διέθεταν υπέρογκα, για τα μέτρα τους, ποσά. Δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες του βόλεϊ (¨ανδρών και γυναικών), του μπάσκετ γυναικών και του πόλο ανδρών να βρεθούν στην Α2, αν δεν μπορέσουμε να τις συντηρήσουμε οικονομικά. Θέλω να δω ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Θα υπάρξει και σύντομα συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει. Ακόμα δεν έχουν γίνει επαφές, με τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, αλλά θα γίνουν αυτή τη βδομάδα».

Για το γηπεδικό και το Γουδί τόνισε:

«Θα δούμε και σε συνεργασία με τον κ. Βασιλειάδη, τον υφυπουργό Αθλητισμό  τι έχει υπογραφεί και τι μπορεί να γίνει για το μέλλον του γηπέδου του Παναθηναϊκού κι όχι μόνο. Μας ενδιαφέρει ότι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό μας και μπορούμε να το προχωρήσουμε, θα το συνεχίσουμε. Το καλό είναι ότι είμαστε μια ομάδα, που αγαπάμε τον σύλλογο και θέλουμε το καλό του και μόνον».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!