Υλικά συνταγής
1 ματσάκι γλυστρίδα
1 νεκταρίνι κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 αγγουράκια τουρσί κομμένα πολύ λεπτά
5 κ.σ. βινεγκρέτ μελιού
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Πλένουμε την γλυστρίδα και κόβουμε τα τρυφερά φυλλαράκια από τα κοτσάνια.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε την σαλάτα μας δροσερή.
Διαδικασία συνταγής Πλένουμε την γλυστρίδα και κόβουμε τα τρυφερά φυλλαράκια από τα κοτσάνια. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε την σαλάτα μας δροσερή.
Πηγή