tromaktiko: Πάτρα - Απίστευτο: Απειλές και εκβιασμοί οδήγησαν σε αναβολή των εκλογών στον ΣΚΕΑΝΑ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πάτρα - Απίστευτο: Απειλές και εκβιασμοί οδήγησαν σε αναβολή των εκλογών στον ΣΚΕΑΝΑ



Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίσσονται τις...
τελευταίες ώρες στον σύλλογο εστίασης αναψυχής της Αχαΐας γνωστό ως ΣΚΕΑΝΑ, στον οποίο ήταν προγραμματισμένη η πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης την προσεχή Δευτέρα.

Λίγα 24ωρα πριν την διενέργεια των εκλογών, κατά ένα περίεργο τρόπο παραιτήθηκαν και τα τρία μέλη της εφορευτικής επιτροπής, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή των εκλογών να είναι αδύνατη .

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά από τη θέση του στην εφορευτική επιτροπή παραιτήθηκε το ένα μέλος της,  καταγγέλλοντας μάλιστα την ύπαρξη σοβαρότατων απειλών σε βάρος ακόμα και της σωματικής του ακεραιότητας.

Λίγες ώρες αργότερα την ίδια απόφαση, δηλαδή αυτής της  παραίτησης από την εφορευτική επιτροπή, ακολούθησαν και άλλα δύο μέλη της , τα οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές φέρονται να έχουν και αυτά δεχτεί σοβαρότατες απειλές ,με αποτέλεσμα να εξαναγκαστούν σε παραίτηση .

Να σημειωθεί ότι την διοίκηση ΣΚΕΑΝΑ διεκδικούσαν δύο παρατάξεις , ενώ οι εκλογές που θα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα είχαν το χαρακτήρα της πρόωρης ανάδειξη νέας διοίκησης μετά τον διχασμό στην σημερινή συνεργαζόμενης διοίκησης
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!