tromaktiko: Είδε τις εξετάσεις και αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς του – Ασύλληπτη τραγωδία στο νοσοκομείο

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Είδε τις εξετάσεις και αυτοκτόνησε μπροστά στους γονείς του – Ασύλληπτη τραγωδία στο νοσοκομείο



Τεράστιο σοκ στους ασθενείς και στους συγγενείς τους, που...
περίμεναν εντός και εκτός της αίθουσας των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Βολου, όταν άντρας ανέβηκε την εξωτερική σιδερένια σκάλα, σταμάτησε στο πλατύσκαλο του 5ου ορόφου και βούτηξε στο κενό.

Το τραγικό περιστατικό, που οδήγησε σε ακαριαίο θάνατο του άντρα, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η θανατηφόρα πτώση σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ασθενών που περίμεναν τη σειρά τους για τα επείγοντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για άτομο, ηλικίας 27 – 30 χρόνων, το οποίο συνοδεία συγγενικών του προσώπων μετέβη στο Νοσοκομείο λίγο νωρίτερα για να εξεταστεί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως κάποια στιγμή ανέβηκε την εξωτερική σιδερένια σκάλα, με βηματισμό που αρχικά δεν πρόδιδε τις προθέσεις του.

Το πλέον τραγικό είναι ότι μπροστά στο σκηνικό ήταν οι γονείς του! Μαζί με τη μητέρα του και τον πατέρα του περίμεναν εξωτερικά απο το ΤΕΠ να τους καλέσουν για την εξέταση του. Όταν η μητέρα του απο την πρώτη στιγμή κατάλαβε τι θα ακολουθούσε οι απεγνωσμένες φωνές της για βοήθεια πάγωσαν τους πάντες γύρω της.

Ζητούσε να τρέξουν, να τον προλάβουν, να τον σταματήσουν. Ο πατέρας του σηκώθηκε ακαριαία και ετρεξε πίσω του. Ο νεαρός όμως επιτάχυνε το βήμα. Η μητέρα του φώναζε σε απόγνωση και του ζητούσε να γυρίσει πίσω. Όταν ο νεαρος έφτασε στον 5ο όροφο χωρίς άλλη σκέψη υλοποίησε την πρόθεση του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφαλείας. Το σημείο οπου βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 27χρονος αποκλείστηκε.

Αχαΐα: 25χρονος πήγε σε “οίκο” και όταν είδε την κοπέλα έπαθε αμόκ! Ήταν η…

Η σαρκική απόλαυση λίγων λεπτών έμελλε να μετατραπεί για έναν 25χρονο άντρα σε εφιάλτη. Όλα έγιναν το μεσημέρι…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!