tromaktiko: Γι΄ αυτόν τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης – Έρχονται άλλοι τρεις σούπερ παίκτες...

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Γι΄ αυτόν τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης – Έρχονται άλλοι τρεις σούπερ παίκτες...



Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει το...
αφεντικό των πρωταθλητών για τον "εκλεκτό" του Χάσι – Ποιες θα είναι οι επόμενες αφίξεις στον Ολυμπιακό, τι ακούγεται για τον δεύτερο επιθετικό;

Μεταγραφικός "οργασμός" επικρατεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς στο Λιμάνι απέκτησαν και τον χαφ που είχε ζητήσει ο Μπέσνικ Χάσι, τον Οτζίτζα Οφόε, ενώ ακολουθούν κι άλλες κινήσεις μέχρι τα πρώτα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Όσον αφορά, μάλιστα, τον Βέλγο μέσο, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, για να ολοκληρώσουν το deal, καθώς πλήρωσαν 2,1 εκ. ευρώ ως transfer fee, ενώ στον παίκτη πρόσφεραν "καθαρές" απολαβές 1,3 εκ. ευρώ κι άλλα 200.000 ευρώ μπόνους.

Ένα συνολικά πολύ μεγάλο ποσό, με το οποίο οι Πειραιώτες έδειξαν πόσο ήθελαν τον παίκτη και κυρίως πόσο ήθελαν να ικανοποιήσουν τον προπονητή τους, που είχε ζητήσει διακαώς τη συγκεκριμένη κίνηση για τα χαφ.

Βούκοβιτς αλλιώς Κοσάνοβιτς

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές θα "φουλάρουν" για τη μεταγραφή του στόπερ, με τον Γιάγκος Βούκοβιτς να είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος. Μάλιστα, θεωρείται πολύ σημαντική η σημερινή μέρα, καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει την τελική του κίνηση για να "κλείσει" τον Σέρβο άσο. Η διαφορά που υπάρχει με την Κόνιασπορ δε θεωρείται μεγάλη, είναι κοντά στο μισό εκ. ευρώ, αλλά σε περίπτωση που δε βρεθεί η "χρυσή τομή", τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος παραμένει "στάντ μπάι", όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Μόλις διευθετηθεί και η απόκτηση του στόπερ, στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Γκιγιόμ Ζιλέ, η οποία θεωρείται προχωρημένη, απλά μένει να διευκρινιστεί αν θα χρειαστεί να προσφέρει χρήματα (και πόσα) στη Ναντ ή θα καταφέρουν οι Πειραιώτες να πάρουν τον παίκτη ως ελεύθερο.

Ελισέου μέσω ...Μάρτινς

Σχετικά με τον Ελισέου, που ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο, η διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει στα χρόνια του συμβολαίου, όπως γράφτηκε, αλλά στο οικονομικό, καθώς ο 33χρονος άσος ζητάει πάνω από 800.000 ευρώ το χρόνο. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι το deal μπορεί να γίνει, μιας και ο παίκτης εκπροσωπείται από το γραφείο μάνατζερ (του Κάρλος Γκονσάλβες, ατζέντη του Μάρκο Σίλβα και του Πάουλο Μπέντο) με το οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Το ίδιο γραφείο, μάλιστα, κανόνισε πριν λίγο καιρό τη μεταγραφή του Μπρούνο Βιάνα στην Μπράγκα, λύνοντας ένα πρόβλημα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί από τους Πειραιώτες να βρεθεί ομάδα και για τον Αντρέ Μάρτινς, που δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι.

Ο Φόσεν και ο Ταρεμί

Όσον αφορά το όνομα του Γέλε Φόσεν που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα ως υποψήφιος στόχος για τον δεύτερο επιθετικό που ψάχνουν στο Λιμάνι, πρόκειται για μια πανάκριβη περίπτωση που ξεπερνά τα 5 εκ. ευρώ και θεωρείται απίθανο να δοθούν τόσα χρήματα, ειδικά από τη στιγμή που ήδη έχει ξοδευτεί ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Επίσης, δύσκολη μοιάζει και η περίπτωση Μεχνί Ταρεμί, ενός ποδοσφαιριστή που πριν λίγο καιρό παζάρευε ο ...Πανιώνιος, ενώ διαθέτει τον ίδιο μάνατζερ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οπότε δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να ζητάει από τον ίδιο άνθρωπο πρόταση για να φύγει ο πελάτης του και από την άλλη να φέρει δικό του παίκτη, πόσο μάλλον για να τον αντικαταστήσει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!