tromaktiko: "Γκάφα της ΕΡΤ η κάτι άλλο...;"

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

"Γκάφα της ΕΡΤ η κάτι άλλο...;"



Μία πεμπτοφαλαγγίτικη ΕΡΤ μας έλειπε τώρα...
Γίνεται χαμός με την παρόλα του δημοσιογράφου του Σκάι, να συκοφαντεί εν ψυχρώ τον πρωθυπουργό ότι δήθεν άνθρωποι του εήταν πίσω από την επίθεση στον Παπαδήμο.

Και ενώ ο Σκάι για να προλάβει τον σάλο που θα ακολουθήσει σχόλασε τον παρεκτραπέντα δημοσιογράφο και ζήτησε εν σπουδή συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, ξαφνικά ο συκοφάντης δημοσιογράφος έτυχε της απρόβλεπτης απόλυτης στήριξης της σοβαρής εθνικής μας ΕΡΤ. Ναι ναι, ακούσατε καλά! Η ΕΡΤ δια της πρωινής συνεργάτιδός της ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε από το πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ ότι είναι με το μέρος του δημοσιογράφου ο οποίος καθόλου δεν φταίει!

Περί της ευθύνης κάθε δημοσιογράφου να ελέγχει τον λόγο του και να μην περνάει ποτέ με κόκκινο γνωρίζοντας καλά τι είναι ραδιοφωνική δεοντολογία και τους σχετικούς νόμους, η κυρία της ΕΡΤ δεν γνωρίζει τίποτα...

Έτσι ο εκτραπής του ΣΚΑΙ, έτυχε μιας απρόσμενης υποστήριξης που αύριο ενδεχομένως θα αποτελέσει και μαρτυρία υπεράσπισης, από μια παραγωγό μέσα από τα σπλάχνα της κατά τα άλλα σοβαρής εθνικής ραδιοφωνίας μας.

Κουταμάρα των άψητων στους οποίους δίνει μικρόφωνο τελικά ο σοβαρός μας κρατικός φορέας, ή πεμπτοφαλαγκγίτικες καταστάσεις εν όψει;

Αποφασίζει ο κος Τσακνής (αλλά και εσείς...)

Κώστας Χατζιδάκης, πολιτικός συγγραφέας*
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!