tromaktiko: Απολάυστε την κούκλα κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου - Θα μπορούσε να είναι η κόρη της Αντζελίνα Τζολί

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Απολάυστε την κούκλα κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου - Θα μπορούσε να είναι η κόρη της Αντζελίνα Τζολί



Θα μπορούσε να είναι η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, λόγω μεγάλης ομοιότητας...
Είναι όμως η κόρη της Εύης Αδάμ, στην οποία, επίσης, μοιάζει πολύ!

ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ • Η Δανάη Λιβιεράτου μοιάζει εκπληκτικά με την Αντζελίνα Τζολί (φωτό πάνω)Η Δανάη Λιβιεράτου κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναρτήσεις της στο Ιnstagram, σε κάποιες από τις οποίες θυμίζει έντονα τη χολιγουντιανή σταρ. Τα μεγάλα, γατίσια μάτια της και τα σαρκώδη χείλη, τα οποία αποτελούν και τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου της Αντζελίνα Τζολί, δίνουν στη Δανάη τον αέρα μιας ντίβας της μεγάλης οθόνης!

Μάλιστα, σε κάποιες από τις φωτογραφίες της στο Ιnstagram η νεαρή θυμίζει την ηρωίδα «Lara Croft» που είχε ενσαρκώσει παλιότερα η Τζολί στο σινεμά. Ετσι, δεν είναι λίγες οι φορές που τη συγκρίνουν με την πρώην του Μπραντ Πιτ. Αν και μόλις 15 χρόνων, η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ διαθέτει απαράμιλλη ομορφιά, την οποία «κληρονόμησε» από τους γονείς της, αλλά και πολύ καλή φωνή. Και παρότι έχει αναλογίες μοντέλου, η ίδια θέλει να ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία του μπαμπά της, καθώς η μεγάλη αγάπη της είναι το τραγούδι. Εναν χρόνο νωρίτερα, η νεαρή Λιβιεράτου έκανε έκπληξη στον μπαμπά της, εμφανιζόμενη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου εκείνος ήταν καλεσμένος.

Χωρίς να την περιμένει, ο τραγουδιστής αντίκρισε την κόρη του στο πλατό, η οποία τραγούδησε υπέροχα, αφήνοντας άφωνους παρευρισκομένους και τηλεοπτικό κοινό.

Βεβαίως, από τότε μέχρι τώρα η όμορφη Δανάη έχει δημιουργήσει στο Ιnstagram της ένα portfolio, που άνετα θα της έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσει και μία θέση στον χώρο της μόδας, όπου λίγα χρόνια πριν μεσουρανούσε η μητέρα της. Εξίσου όμορφη είναι και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Νεφέλη, η οποία έχει κλείσει τα 17 της χρόνια.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!