tromaktiko: Άντρας έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του και στην αδερφή της!

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Άντρας έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του και στην αδερφή της!



Άνδρας που ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην επί 6 χρόνια κοπέλα του, έκανε πρόταση γάμου και στην αδερφή της και ο λόγος είναι...
ξεχωριστός και πολύ συγκινητικός.

Ο Will Seaton από την Ιντιάνα είχε σχέση με την Ashley Schaus από τότε που γνωρίστηκαν, το 2010. Η Ashley τον είχε ρωτήσει αν προχωρούσαν σε γάμο, αλλά ο Seaton έπρεπε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και την αδελφή της, τη Hannah, η οποία έχει σύνδρομο Down και διαβήτη. Οι αδελφές είναι αχώριστες, σύμφωνα με το ABC News.

«Του είπα ότι εγώ με την αδερφή μου πηγαίναμε πακέτο, όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε το 2010,» δήλωσε η Ashley. Οι τρεις τους βγαίνουν συχνά και είναι οι καλύτεροι φίλοι.


Ως εκ τούτου, για να κάνει πρόταση στην Ashley, ο Seaton ήξερε ότι έπρεπε να κάνει και στην αδελφή της, τη Hannah. Ζήτησε πρώτα από τη Hannah να είναι «οι καλύτεροι και παντοτινοί φίλοι» και της έδωσε ένα δαχτυλίδι της γιαγιάς του. Όταν εκείνη είπε ναι, πήγε να κάνει πρόταση γάμου στην Ashley, με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί το φθινόπωρο, και η Hannah, φυσικά, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γάμο! Το σπίτι που θα ζήσει το ζευγάρι βρίσκεται πίσω από το σπίτι της οικογένειας Schaus, όπου ζει η Hannah.

Η Hannah είναι «πολύ χαρούμενη» με την κίνηση του Seaton και είπε ότι ήταν «καταπληκτικός». Πρόσθεσε επίσης: «Με παίρνει μαζί του στο ψάρεμα και λέει πολλά αστεία. Με κάνει να γελάω και με προσέχει».

Ο Seaton λέει πως η πρόταση που έκανε στη Hannah, είναι «μια πραγματική ευλογία». «Η Hannah μου θυμίζει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτε δεδομένο», πρόσθεσε.

Η Ashley είναι ενθουσιασμένη που ο Seaton έχει αποδεχθεί τη Hannah στη ζωή τους. «Ήταν, είναι και θα είναι μέρος της ζωής μας. Δεν θέλω τίποτα άλλο πια. Νιώθω ευλογημένη που θα μοιραστώ αυτή τη μέρα μαζί της».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!