tromaktiko: Ευχάριστα νέα για την υγεία του Πατρινού Τεχνικού Σπύρου Στεφανόπουλου - Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Πατρινού Τεχνικού Σπύρου Στεφανόπουλου - Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο



Το πράσινο φως από τους...
θεράποντες ιατρούς τους πήρε το πρωί της Δευτέρας, ο Πατρινός Τεχνικός Σπύρος Στεφανόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και την οικογενειακή θαλπωρή, μετά την πολυήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", έπειτα το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε τροχαίο που συνέβη την περασμένη Δευτέρα.

Όπως είχε γράψει το tempo24.gr, o Σπύρος Στεφανόπουλος μετά τη σύγκρουση του δικύκλου του, τύπου scooter, από άλλο δίκυκλο, κατέληξε σε πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Ρίου, φέροντας κάταγμα στο κρανιό και εσωτερικό αιμάτωμα, το οποίο μετά από τις εξετάσεις δείχνει να υποχωρεί σταδιακά. Ο μικρότερος γιος του που επέβαινε στο δίκυκλο, ευτυχώς φέρει ελαφρά τραύματα και δεν χρειάστηκε η νοσηλεία του.

Η ομολή εξέλιξη της πορείας της υγείας του, ήταν και αυτό που οδήγησαν τους γιατρούς να του δώσουν εξιτήριο.

Το τροχαίο το οποίο συνέβη στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Γεωργίου Ολυμπίου.

Ο Σπύρος Στεφανόπουλος είναι Διευθυντής του ομίλου μέσων ενημέρωσης, που αποτελείται από τους  Ραδιοφωνικούς Σταθμούς ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4, ΜΕΛΩΔΙΑ 100,4 και Sport24 104,1 και Παλμός 103.7 και skaipatras.gr.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!