tromaktiko: Κίνηση ΜΑΤ από Βαρδινογιάννη! Παραμιλάει όλη η Ελλάδα - Κρίσιμες ώρες για Τσίπρα...

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Κίνηση ΜΑΤ από Βαρδινογιάννη! Παραμιλάει όλη η Ελλάδα - Κρίσιμες ώρες για Τσίπρα...



Είναι η πρώτη κίνηση του αποκαλούμενου άρχοντα των Βορείων προαστείων...

Ένα χρόνο πριν, με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο ίδιος με το star έμεινε εκτός!
Απέδειξε απίστευτη υπομονή!

 Πετραδάκι πετραδάκι κάθε μέρα από το κεντρικό του δελτίο αποδομούσε τους κολλητούς επιχειρηματίες και τους υπουργούς του Τσίπρα!


Στο τέλος κέρδισε και η κυβέρνηση ξεφτιλίστηκε!

Τώρα αρχίζει η δεύτερη φάση του σχεδίου!

Σήμερα η οικογένεια Βαρδινογιάννη με εντολή του Πατριάρχη της προχώρησε ένα βήμα παραπάνω…

Με αγωγή κατά του Δημοσίου και ονομαστικά κατά των εκπροσώπων του Νίκου Παππά, Ευκλείδη Τσααλώτου και Λευτέρη Κρέτσου, τo Star ζητά αποζημίωση άνω των 30 εκατ. ευρώ για τη ζημιά που υπέστη από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με το έγγραφο της αγωγής, το Star ζητεί πάνω από 30 εκατ. ευρώ «για την αποκατάσταση της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών».

Ειδικότερα, το κανάλι ζητεί 32,4 εκατ. ευρώ από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, το κανάλι αναφέρει ότι αν και είχε κλείσει ήδη συμφωνία για την παραγωγή του Survivor, δεν κατάφερε να προχωρήσει η παραγωγή, αφού δεν είχε την τηλεοπτική άδεια και έχασε τα διαφημιστικά έσοδα που θα του απέφερε το πρόγραμμα. Για αυτό ζητά αποζημίωση 31,7 εκατ. ευρώ (για αποθετική ζημιά) και επιπλέον 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Η αγωγή κατατέθηκε στις 11 Ιουλίου του 2017.

Έσκασε η βόμβα! Αυτοί είναι οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που νοσηλεύονταν τσάμπα στο Ερρίκος Ντυναν

Η αφρόκρεμα της πολιτικής, δικαστικής εξουσίας μαζί με...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!