tromaktiko: Τέσσερις συμβουλές για όσους νομίζουν ότι απεχθάνονται το κάμπινγκ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τέσσερις συμβουλές για όσους νομίζουν ότι απεχθάνονται το κάμπινγκ



Βλέπεις το τοπίο και ονειρεύεσαι να διακτινιστείς εκεί. Σου αρέσουν οι σκηνές, τα γκάτζετ που πηγαίνουν μαζί, αλλά κάτι σε ...κρατάει πίσω. Μήπως δεν είναι απαραίτητο να ξεχάσουμε τις ανέσεις μας όταν πηγαίνουμε για κάμπινγκ; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Έχετε σκεφτεί πότε πόσο καλό μας κάνει ο καθαρός αέρας, η αποτοξίνωση από το wifi, να είμαστε χαλαροί κάτω από τα αστέρια; Οργανωθείτε πολύ καλά από πριν, για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Φροντίζουμε τα πάντα, για να έχουμε.

2. Μην σκέφτεστε μόνο κονσέρβες, όταν έρχεται η στιγμή του φαγητού. Αρχίστε να πειραματίζεστε πάνω στη φωτιά. Burgers, χοτ-ντογκ, αλλά και κρέας, και ψάρι, μαζί με φρέσκα λαχανικά και φρούτα, μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Και την ουσία.

3. Ζήστε σαν ντόπιος. Ρωτήστε για να μάθετε. Όταν φτάσετε στο μέρος που έχετε επιλέξει για κάμπινγκ, οργανωμένο ή ελεύθερο, το πιο έξυπνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε για μυστικές διευθύνσεις κοντά ή λίγο πιο μακριά. Αξίζει τον κόπο. Για να μάθετε όλα αυτά που δεν φαίνονται σε κανέναν χάρτη και κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό.

4. Λίγη πολυτέλεια δεν βλάπτει. Είπαμε να ζούμε στη φύση, ελεύθεροι, χωρίς όρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε την πιο αναπαυτική φουσκωτή πολυθρόνα, μαζί με ένα δοκιμασμένο και αγαπημένο κρασί και να δούμε τα αστέρια να πέφτουν χωρίς ενοχές. Με μάτια, και καρδιά, ανοιχτά.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!