tromaktiko: Τραγική Ειρωνεία: Ανατριχιάζει η είδηση - Και ο αδερφός του άτυχου Αμερικανού τουρίστα είχε δολοφονηθεί έξω από...

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Τραγική Ειρωνεία: Ανατριχιάζει η είδηση - Και ο αδερφός του άτυχου Αμερικανού τουρίστα είχε δολοφονηθεί έξω από...



Σοκαρισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από το άγριο έγκλημα...
έξω από μπαρ τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/07) με θύμα έναν Αμερικανό τουρίστα που παραθέριζε στο νησί.

Ο θάνατος του Bakari Henderson ήρθε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, κάποια εκ τω οποίων του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει ως τώρα το «φως» της δημοσιότητας, αφορμή για τη φρικτή δολοφονία του άτυχου Τεξανού ήταν μία... σέλφι.

Για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού συνελήφθησαν 8 άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ζακύνθου το Σάββατο (08/07).

Το άγνωστο παιχνίδι της μοίρας

Λεπτομέρειες της ζωής του άτυχου Αμερικανού αποκαλύπτουν οι φίλοι του που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τη στυγερή δολοφονία του Bakari στο όμορφο νησί του Ιονίου. Η μοίρα όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που «χτυπά» την οικογένεια του Τεξανού. Όπως αποκάλυψε φίλος του 22χρονου και ο αδερφός του θύματος είχε δολοφονηθεί με πολλαπλές μαχαιριές έξω από μπαρ στο Τέξας σε άγρια συμπλοκή.




Τα βίντεο που θα ρίξουν «φως» στο έγκλημα

Το παζλ της δολοφονίας του άτυχου τουρίστα, που είχε έρθει για διακοπές στη Ζάκυνθο, προσπαθεί να συνθέσει η ΕΛ.ΑΣ μελετώντας καρέ – καρέ τα βίντεο που έχουν καταγράψει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο 22χρονος.

Βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του να διασκεδάζει με δύο φίλους του στο μπαρ, όπου γινόταν σερβικό πάρτι. Οι Αμερικανοί φαίνονται να βγάζουν σέλφι με τη σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, πλησιάζει απειλητικά προς την παρέα τους και τους ζητά το λόγο.

Στο βίντεο φαίνεται να κουβεντιάζουν σε υψηλούς τόνους και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μπαρ. Ο μπράβος, όμως μαζί με άλλους τους μαγαζιού, τον κυνηγούν και τον χτυπούν χωρίς έλεος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στα τοπικά Μέσα, περισσότερα από 30 άτομα έπεσαν πάνω στον Αμερικανό, που σωριάστηκε αμέσως στο έδαφος, ενώ οι δολοφόνοι του συνέχισαν να τον χτυπούν, ακόμα και όταν αυτός ήταν πια νεκρός. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», τα χτυπήματα ήταν σφοδρά που ο Αμερικανός πέθανε μέσα σε 30 δεύτερα.

Η ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία, παρά μόνο πως προήλθε από κλωτσιά ή γροθιά.


Στον Εισαγγελέα οι 8 συλληφθέντες

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ζακύνθου οι οκτώ συλληφθέντες για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό τουρίστα (ένας 34χρονος Έλληνας, ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο και 6 Σέρβοι). Στους κατηγορούμενους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραμένουν στα κρατητήρια της αστυνομίας και την Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή.


«Δεν τον χτύπησα» υποστηρίζει ο Έλληνας

Ο δικηγόρος του 34χρονου Έλληνα που συνελήφθη δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».


Ο μπράβος που επίσης κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα υποστηρίζει πως δεν χτύπησε το θύμα, «εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο» Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Ζάκυνθος: Σοκαριστικές φωτογραφίες: Στη δημοσιότητα εικόνες με το νεκρό τουρίστα στον Λαγανά - Παραμορφωμένος από το ξύλο

Οι δύο σκληρές φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας που συνεχίζει τις έρευνες για το έγκλημα...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!