tromaktiko: ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ: Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα που σκότωσε το γιο του από λάθος...

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ: Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα που σκότωσε το γιο του από λάθος...



Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας που σκότωσε το γιό του απο λάθος...
όταν τον πέρασε για ληστή, ενώ τα λόγια του συγκλονίζουν.

Ο ηλικιωμένος τελεί υπό σύγχυση και δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συντελεστεί, όταν το απόγευμα του Σαββάτου στους Αγίους Θεοδώρους του δήμου Καντάνου-Σελίνου πυροβόλησε και σκότωσε τον 58χρονο γιο του και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, συνεχίζοντας επί ώρες να πυροβολεί.

Ο παιδοκτόνος οδηγήθηκε χθες το πρωί στον εισαγγελέα Χανίων και περίπου δύο ώρες μετά εξήλθε του Δικαστικού Μεγάρου σε κατάσταση εμφανούς σύγχυσης.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον κατηγορούμενο, ενώ του έδωσαν προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο ηλικιωμένος ρωτούσε τους αστυνομικούς πού βρίσκεται και για ποιο λόγο, χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Από τη στιγμή της σύλληψής του, εξάλλου, μοιάζει χαμένος και η όψη του παραμένει τραγικά γαλήνια.

«Σκότωσα το γιο του καλύτερού μου φίλου»

Μέσα σε απόλυτη σύγχυση, ο 85χρονος, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, έλεγε: «Σκότωσα το γιο του καλύτερού μου φίλου».

Ωστόσο, κάτοικοι των κοντινών χωριών, που τον γνώριζαν, υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες ήταν ανήσυχος και εξέφραζε φόβους πως θα μπουν κλέφτες στο σπίτι του.

Ο 85χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!