tromaktiko: Πάτρα: Μεγάλο πλιάτσικο στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος»

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Μεγάλο πλιάτσικο στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος»



Η χαρά του κλέφτη και της δράσης των συμμοριών ήταν όπως προκύπτει από τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως το patrastimes.gr το κλειστό Δ. Τόφαλος στα Μποζαϊτικα...
Για περισσότερο από 7 χρόνια μία από τις μεγαλύτερες απαλλοτριώσεις περιουσιακών στοιχείων δημοσίου κτιρίου έχει περάσει στα «μουλωχτά» και τα πάντα καλύφθηκαν πίσω από μία μήνυση κατά αγνώστων, η οποία κατατέθηκε και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.



Ούτε λίγο, ούτε πολύ, σύμφωνα με τα στοιχεία και το φωτογραφικό υλικό που έχει στα χέρια του το patrastimes , «άγνωστοι» κάτω από τη μύτη των υπευθύνων του ΠΕΑΚ αφαίρεσαν πριν από 7 χρόνια μία από τις μεγαλύτερες σε αξία και όγκο κλιματιστικές μονάδες και κανένας δεν πήρε είδηση τίποτα .

Πρόκειται για μία μονάδα η οποία καταλάμβανε έκταση δεκάδων τετραγωνικών και το κόστος της οποίας ξεπερνούσε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα και για όσους δεν κατέχουν τα μυστικά της θέρμανσης, της ψύξης και του κλιματισμού, η εικόνα μαρτυρά από μόνη της πως για να μπορέσουν κάποιοι να αφαιρέσουν όλο το σύστημα, πρέπει να δούλευαν ανενόχλητοι για περισσότερο από δύο εβδομάδες καθώς σήκωσαν υλικά που ζύγιζαν τόνους .

Παρόλα αυτά κανένας – όταν συντελέστηκε το έγκλημα – δεν πήρε είδηση τίποτα, ενώ απορία προκαλεί το γεγονός, πως με εξαίρεση τις διοικήσεις του ΠΕΑΚ των δύο τελευταίων χρόνων, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη της μήνυσης ενώ φρόντισαν το «Τόφαλος» να κρύψει καλά το μυστικό πως δεν διαθέτει – παρόλο που είναι διεθνών προδιαγραφών- ένα από τα βασικά στοιχεία που το καθιστούν τέτοιο, δηλαδή κλιματισμό.

Δεν είναι τυχαίο, πως μετά την μεγάλη απαλλοτρίωση των μηχανημάτων του κλειστού στα Μποζαϊτικα , φιλοξενήθηκαν μεγάλες διοργανώσεις με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι, ενώ σε κάθε μία από τις εντός έδρας αγωνιστικές η ομάδα του «Προμηθέα» που το χρησιμοποιούσε ως έδρα στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ όπου αγωνίζεται έτρωγε πρόστιμα!!!

Στα αθλητικά και πολιτικά στέκια αποτελεί κοινό μυστικό, πως η αφαίρεση τόσων υλικών από το «Τόφαλος» δεν μπορεί να έγινε μέσα σε μία νύχτα και μάλιστα από ΡΟΜΑ όπως υποστηρίζουν κάποιοι ή αφήνουν να διαρρέεται.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί όλοι – με εξαίρεση τις διοικήσεις των 2 τελευταίων χρόνων – γνώριζαν τι έχει συμβεί, δεν φρόντισαν να αγορασθεί και τοποθετηθεί νέα μονάδα, καθιστώντας ουσιαστικά ένα κλειστό γυμναστήριο και γήπεδο μπάσκετ άχρηστο και απαξιωμένο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!