tromaktiko: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον έχασε το χαμόγελό της δίπλα στη βασίλισσα Λετίσια

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον έχασε το χαμόγελό της δίπλα στη βασίλισσα Λετίσια



Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι μια από τις πιο λαμπερές γαλαζοαίματες στον κόσμο. Η ακτινοβολία της είναι αδιαμφισβήτητη και την έχουμε συνηθίσει κάπως έτσι...

Oμως, τι της συνέβη και έχασε ξαφνικά τη λάμψη και το χαμόγελό της; Είναι απλό. Ηταν η σύγκριση με τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η οποία επισκέπτεται το Λονδίνο μαζί με τον βασιλιά Φελίπε, που έκανε την Κέιτ να χάσει την αυτοπεποίθησή της και να υποκύψει σε στιλιστικά και όχι μόνο λάθη.

Πριν λίγο καιρό μερικά δημοσιεύματα είχαν βάλει την Κέιτ σε σύγκριση με τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η οποία παρά το αυστηρά βασιλικό πρωτόκολλο που της επιβάλλει τι μπορεί να φορέσει και τι όχι, καταφέρνει να είναι πάντα ξεχωριστή και πάρα πολύ στιλάτη. Κάτι που απέδειξε ξανά στο επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμήν της ίδιας και του συζύγου της στο Μπάκιγχαμ.

Οπότε ήταν και κάπως αναμενόμενο η Δούκισσα να έχει αρκετό άγχος όταν έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην Ισπανίδα γαλαζοαίματη. Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε την Κέιτ χωρίς το αφοπλιστικό της χαμόγελο, παρόλο που έκανε ότι μπορεί για να κλέψει την παράσταση και τα βλέμματα, αλλά τελικά η υπερπροσπάθεια ήταν αυτό που την πρόδωσε.

Εκτός από την εντυπωσιακή δαντελένια τουαλέτα με την υπογραφή του οίκου Marchesa, η Δούκισσα επέλεξε να φορέσει στα μαλλιά μία από τις πιο διάσημες τιάρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάτι που εξ' αρχής ήξερε ότι θα συζητηθεί, δημιουργώντας συγκίνηση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ομως, εκτός από την εντυπωσιακή δαντελένια τουαλέτα με την υπογραφή του οίκου Marchesa, η Δούκισσα φόρεσε στα μαλλιά μία από τις πιο διάσημες τιάρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία συνδύασε με ένα βαρύ περιδέραιο που κατέβαινε μέχρι την αρχή του ντεκολτέ της.

Εκτός από αυτή την υπερβολή, ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ έσπασε το πρωτόκολλο και έδειξε το στήθος της φορώντας τόσο βαθύ ντεκολτέ από τότε που μπήκε στη βασιλική οικογένεια.


Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!