tromaktiko: ΣΚΑΪ - Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου - Έφυγε άρον άρον ο Διευθύνων Σύμβουλος

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΪ - Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου - Έφυγε άρον άρον ο Διευθύνων Σύμβουλος



Μία αποχώρηση... με πολύ παρασκήνιο! Αλλά πλέον είναι οριστική αφού ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του ενημερώνει...
επίσημα για το «διαζύγιο»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, ο οποίος μάλιστα είχε μιλήσει για την «αποχώρηση βόμβα» πριν μέρες και κάποιοι αμφισβήτησαν την εγκυρότητά της καθώς ο απελθών, ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος, όχι μόνο ήταν στην «ηγετική πυραμίδα» του σταθμού του Φαλήρου, αλλά και επειδή δικαιολογημένα η θητεία του εκεί κρίθηκε πολύ επιτυχής αφού μεταξύ των άλλων είχε καταφέρει στον παράνομο –όπως κρίθηκε με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας- διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ο ΣΚΑΪ να εξασφαλίσει την πρώτη άδεια και μάλιστα με το χαμηλότερο τίμημα.




Ωστόσο, είναι οριστικό το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών καθώς με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ ενημερώνει ότι:

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του».

Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση του Κώστα Κιμπουρόπουλου από τον ΣΚΑΪ αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να ανακοινωθεί επίσημα ότι στη θέση του τοποθετείται η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού αλλά είχε αποχωρήσει για να αναλάβει τον τηλεοπτικό σταθμό που θα δημιουργούσε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. Τώρα όμως ως επικεφαλής του σταθμού θα πρέπει όχι μόνο να κάνει επιτυχημένες επιλογές, αλλά και να αποδειχτούν καλύτερες από αυτές που έκανε ο απερχόμενος προκάτοχός της...!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!