tromaktiko: Θα πάθετε πλάκα! Ποια είναι η καλλονή «bodyguard» των Survivors;

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Θα πάθετε πλάκα! Ποια είναι η καλλονή «bodyguard» των Survivors;



Μια ξανθιά καλλονή «καθάρισε» για τους παίκτες του «Survivor» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος...
Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο προχθές το βράδυ προκλήθηκε πανζουρλισμός και χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνθρωποι της παραγωγής για να τους φυγαδεύσουν και να τους «σώσουν» από τους θαυμαστές αλλά και τους…
επικριτές του reality.

Ρόλο σωματοφύλακα είχε και η ξανθιά καλλονή Εμινέ Γεσίρ, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο με την εντυπωσιακή παρουσία της όσο και με τον τρόπο που επενέβη για να σώσει καταστάσεις!


Ποια είναι, όμως, η Τουρκάλα μοντέλο που θεωρείται το δεξί χέρι του Αντζούν Ιλιτζαλί;

Άφησε την Ξάνθη και τις πασαρέλες για να βρεθεί σε επιτελική θέση στο ελληνικό και το τουρκικό «Survivor». Η 28χρονη Εμινέ, που έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία και κάποια στιγμή έστειλε το βιογραφικό της στην εταιρία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο πανίσχυρος Τούρκος καναλάρχης.

Μπορεί τα σχέδιά του να μην ευοδώθηκαν, όμως χάρη στο ότι η Ξανθιώτισσα καλλονή γνωρίζει καλά ελληνικά και τουρκικά, την προσέλαβε και πλέον είναι το δεξί του χέρι στις δύο παραγωγές του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από έξι χρόνια, όταν έκανε τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ, η Εμινέ είχε αρνηθεί να φορέσει την παραδοσιακή μαντίλα και είχε συμμετάσχει στα Playmate 2011, κατακτώντας τον τίτλο Playgirl της Χρονιάς.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι γνωρίζει από παλιά τον πιο δημοφιλή παίκτη του reality, τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είναι παλιός γνώριμός της, καθώς πριν από αρκετά χρόνια ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!