tromaktiko: Το Game of Thrones ξεκινά - Τι πρέπει να θυμόμαστε [video]

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Το Game of Thrones ξεκινά - Τι πρέπει να θυμόμαστε [video]



Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του 7ο κύκλου του Game of Thrones. Επειδή λοιπόν κάποιοι ίσως έχουν μπερδευτεί ή...
ξεχάσει, ας δούμε τι συμβαίνει.

1. Η Ντενέρις κατευθύνεται στο Γουέστερος με τον στρατό της και τους τρεις δράκους της. Δίπλα της οι σύμμαχοί της Τίριον, ο Βάρις και Μισάντεϊ. Εκτός από το στρατό και τους δράκους έχει 100 πλοία και τον Θίον Γκρέιτζοϊ.

2. Στο τέλος της έκτης σεζόν ο Μπραν είχε όραμα σύμφωνα με το οποίο είναι ο γιος της Λιάνα Σταρκ και τους Ρίαγκαρ Ταγκάριεν. Εάν αυτό ισχύει τότε ο Τζον Σνόου μπορεί να διεκδικήσει το θρόνο.

3. Η Σέρσεϊ είναι τώρα βασίλισσα στα Επτά Βασίλεια. Το ερώτημα είναι εάν οι τελευταίες της πράξεις θα τιμωρηθούν ή όχι.

4. Υπάρχει ένταση μεταξύ της Σάνσα και του Τζον Σνόου. Ο Τζον είχε υποσχεθεί ότι η Σάνσα θα ηγούνταν του Βορρά ως η Αρχηγός του Γουίντερφελ, αλλά ο Τζον ανακηρύχθηκε βασιλιάς του βορρά μετά από την περιβόητη «Μάχη των Μπάσταρδων». Τι θα συμβεί; Θα "γυρίσει την πλάτη της" στον ετεροθαλή αδερφό της;
5. Τι θα συμβεί με τους Άλλους; Την ώρα που οι διεκδικητές του θρόνου ετοιμάζονται για τις μεταξύ τους μάχες, οι ζωντανοί - νεκροί προελαύνουν. Πιθανότατα να υπάρξει μία μεγάλη μάχη με πρωταγωνιστή τον Τζον Σνόου και τους "απέθαντους".

Υπάρχει κι ένας "άγνωστος Χ". Η Άρια Σταρκ για την οποία δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη πως θα κινηθεί και τι θα της συμβεί.

Άλλωστε, στο κλείσμο τρέιλερ ακούγεται η Σάνσα Σταρκ να λέει:

«Όταν τα χιόνια πέσουν και οι λευκοί άνεμοι φυσήξουν, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει, αλλά η αγέλη επιβιώνει».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!