tromaktiko: Ο Marchionne κλείνει την πόρτα της Ferrari στον Alonso

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο Marchionne κλείνει την πόρτα της Ferrari στον Alonso



Ο πρόεδρος της Ferrari Sergio Marchionne, σε δηλώσεις του στο περιθώριο του Αυστριακού Grand Prix, απέκλεισε το ενδεχόμενο ...
επιστροφής του Fernando Alonso στην ομάδα.

Με τη Ferrari να μην έχει συμβόλαιο με τους οδηγούς της για το 2018 και η συμφωνία McLaren του Alonso να τελειώνει στα τέλη του τρέχοντος έτους, φήμες ήθελαν τον Ισπανό να επιστρέφει στη Scuderia.

Mάλιστα, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, όταν ο ίδιος είχε ερωτηθεί αν θα επενέλθει στο Maranello, είχε απαντήσει με μια διφορούμενη δήλωση που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Ωστόσο  ο Marchionne ήταν σαφέστατος τονίζοντας πως δεν είναι στις σκέψεις του η επιστροφή του Alonso.
Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα «προ-συμβόλαιο» με το οποίο η Scuderia να δεσμεύει τον Max Verstappen σε μια μακροπρόθεσμη βάση.

Ο Marchionne δείχνει να είναι επικεντρωμένος στους δύο οδηγούς που έχει τώρα η ομάδα και στο πλαίσιο αυτό έχει προτρέψει τον Raikkonen να γίνει ακόμη πιο ανατγωνιστικός στο υπόλοιπο της σεζόν για να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα το 2018.

Στο μεταξύ ο Marchionne αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που θέλουν τη θέση του Vettel στη Ferrari να απειλείται μετά το περιστατικό με τον Lewis Hamilton στο Αζερμπαϊτζάν. «Το θέμα έχει λήξει» δήλωσε με νόημα ο Marchionne και συμπλήρωσε πως «είπαμε ότι αυτό το περιστατικό ήταν κάτι που έπρεπε να αποφευχθεί. Ο Sebastian γνωρίζει τι συνέβη, καταλαβαίνω την πίεση και δεν ήταν εύκολος αγώνας. Δεν θέλω να μιλήσω για το ποιος συμπεριφέρθηκε καλά και ποιος δεν το έκανε».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!