tromaktiko: SATC: Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια της σειράς έχασε τα μαλλιά της μετά το τέλος των γυρισμάτων

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

SATC: Η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια της σειράς έχασε τα μαλλιά της μετά το τέλος των γυρισμάτων



Η Charlotte York μας έμαθε πολλά στα χρόνια που παρακολουθούσαμε το Sex and the City. Για παράδειγμα μάθαμε πως ο «πόνος» ενός...
χωρισμού θα κρατήσει ακριβώς όσο το μισό διάστημα της σχέσης, αλλά και πως τα μαλλιά μπορούν να πονάνε όταν έχουμε hangover.

Μιλώντας για μαλλιά, αυτά της Charlotte ήταν πάντα υπέροχα, καλοχτενισμένα, λαμπερά και περιποιημένα, αλλά η ίδια η ηθοποιός που την ενσάρκωσε, aka η Kristin Davis, αποκάλυψε πως το να πετύχει αυτό το look δεν ήταν πάντα εύκολη υπόθεση, ενώ έγινε ακόμα πιο δύσκολη αφού τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς.

«Τα μαλλιά μου δεν ήταν πια τα ίδια. Έγιναν πάρα πολύ λεπτά, σχεδόν δεν είχε μείνει τίποτα στο κεφάλι μου. Πάντα ήταν δύσκολα τα μαλλιά μου -κάτι που κανείς δεν πιστεύει όταν τους το λέω-, αλλά επειδή είχα πολλά, οι κομμωτές κατάφερναν να τα κάνουν να δείχνουν όμορφα. Δεν ξυπνούσα και είχα τα μαλλιά της Charlotte», αποκάλυψε.

Όταν ανακάλυψε πως έχανε πλέον πάνω από τις αναμενόμενες 100 τρίχες την ημέρα, στράφηκε για βοήθεια στον προσωπικό κομμωτή της, Luke O’Connor, ο οποίος της πρότεινε συγκεκριμένα προϊόντα (του brand Volaire, που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα) για να επαναφέρει τα μαλλιά της.

Τέλος καλό, όλα καλά για τα μαλλιά της Kristin, η οποία μάλιστα στη συνέχεια έγινε το επίσημο πρόσωπο των συγκεκριμένων προϊόντων του brand.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!