tromaktiko: Αυτό είναι το smoothie που αυξάνει τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Αυτό είναι το smoothie που αυξάνει τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος!



Το διαβάσαμε στην Daily Mail και πρέπει να σας το μεταφέρουμε. Λένε πως υπάρχει ένα ...
smoothie το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες της σύλληψης. Γιατι, λοιπόν, να μην το δοκιμάσετε;

Ερευνητές υποστηρίζουν πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα smoothie το οποίο περιέχει βιταμίνη D, βιταμίνη C, φυλικό οξύ και ωμέγα-3 λιπαρά - όσα περιέχει και μια μερίδα σολομού. Καταλήγουν, λοιπόν, πως αυτο το smoothie θα αυξήσει τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος κατά 5%. Ο λόγος είναι πως τα στοιχειά αυτά βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος και κάνουν πιο «δεκτική» τη μήτρα.

Στην έρευνα που έγινε, λοιπόν ζητήθηκε από ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας να πίνουν 200 ml από το συγκεκριμένο smoothie για ενάμιση μήνα πριν την εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα υπόλοιπα ζευγάρια έπιναν ένα κλασικό smoothie με φρούτα.

Τα ζευγάρια που έπιναν το «smoothie» παρουσίασαν 4,3% περισσότερες πιθανότητες για εγκυμοσύνη.

Για να φτιάξετε και εσείς smoothie που θα σς βοηθήσει στη γονιμότητα θα χρειαστείτε:

1μιση φλ. φράουλες
μια χούφτα σπανάκι
2 πορτοκάλια
μισή μπανάνα
2 κ.γ. τριμμένα αμύγδαλα
1 κ.γ. ηλιόσπορους
To Yπερ-Θρεπτικό Smoothie για να Χάσετε Εύκολα τα Περιττά Κιλά

Ξεκινήστε στίβοντας τα πορτοκάλια και ρίξτε τα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Μόλις ομογενοποιηθεί το smoothie σας σερβίρετέ το αμέσως και πιείτε το.

Αν δυσκολεύεστε να συλλάβετε τότε καλό θα είναι να βάλετε τις φράουλες στην καθημερινότητά σας. Οι φράουλες είναι γεμάτες βιταμίνη C και Α και φυλικό οξύ και βοηθούν πολύ στο να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να γίνετε γονείς. Το ίδιο σημαντικό είναι και το σπανάκι. Όταν, λοιπόν, πάρετε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσετε προσπάθειες για να κάνετε παιδί τότε βάλτε το σπανάκι στην καθημερινή σας διατροφή. Είναι γεμάτο φυλικό οξύ και θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.

Το συγκεκριμένο smoothie λένε πως μπορεί να βοηθήσει και στις περιπτώσεις φυσιολογικής εγκυμοσύνης και όχι μόνο σε όσους κάνουν εξωσωματική.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!