tromaktiko: Κουίζ: Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ξεχωρίσεις το γήπεδο της Superleague μόνο από το τέρμα του;

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κουίζ: Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ξεχωρίσεις το γήπεδο της Superleague μόνο από το τέρμα του;




Το κουίζ που σε βάζει στα δίχτυα...

Το πραγματικό τεστ, η πραγματική απόδειξη του πόσο κολλημένος με τη superleague είσαι βρίσκεται στη λεπτομέρεια. Αν και το αντικείμενο του πόθου στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι λεπτομέρεια. Είναι το ορθογώνιο κομμάτι που σχηματίζουν τα τρία δοκάρια και η τελική γραμμή στο γήπεδο. Είναι το τέρμα.

Ο γεμάτος δίχτυα στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να σκοράρει. Η τελευταία εικόνα που βλέπει η κάμερα λίγο πριν ακολουθήσει τον σκόρερ στον πανηγυρισμό του. Το περιβόητο τέρμα.

Αυτό το τέρμα που στο μυαλό σου το έχεις συνδυάσει με συγκεκριμένο γήπεδο. Είτε από τα συγκεκριμένου χρώματος δίχτυα, είτε από την πυκνότητα του ραψίματός τους είτε από τις λεπτομέρειες στο γρασίδι γύρω τους. Αν είσαι ειδικός προσέχεις και το παραμικρό. Και τώρα έφτασε η στιγμή για να τσεκάρεις αν πράγματι μπορείς να αυτοαποκαλείται γνώστης ή απλά πουλούσες φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν δυο στύλοι καρφωμένοι στον χλοοτάπητα και ένα οριζόντιο δοκάρι με λίγα δίχτυα μπορούν να σε κάνουν να βρεις το ένα γήπεδο ανάμεσα σε τόσα άλλα.


Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ξεχωρίσεις το γήπεδο της Superleague μόνο από το τέρμα του;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!