tromaktiko: Τρελά γέλια με Survival: Ποιοι οι 5 πρώτοι διάσημοι;

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τρελά γέλια με Survival: Ποιοι οι 5 πρώτοι διάσημοι;



Ποιοι διάσημοι θα συμμετέχουν στο Survival;

Πριν ακόμα βγει στον τηλεοπτικό αέρα έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη εκπομπή. Ο λόγος για το Survival το οποίο έρχεται φιλοδοξώντας να κάνει ντόρο μεγαλύτερο και απ’ το Survivor.

Σήμερα, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» του «Ε» έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το νέο reality του καναλιού, ενώ βγήκαν και ειδήσεις που θα συζητηθούν.

Το έπαθλο, το οποίο θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής, θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Survivor, για την ακρίβεια, 200.000 ευρώ.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε ελληνικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα σε ένα από αυτά τα τέσσερα μέρη: Την Κουρούτα, τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια, το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου και το νησάκι Αλιμιά.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή πέρασε απ’ το μυαλό της παραγωγής να αναλάβει την παρουσίαση γυναίκα (έπαιξε δυνατά το όνομα της Ειρήνης Κολιδά), όμως τελικά οι τρεις επικρατέστεροι είναι ο Μίλτος Μακρίδης, ο Πέτρος Κωστόπουλος και (κρατηθείτε) ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις και αν τελικά κλείσει θα είναι ο κράχτης που ψάχνει εναγωνίως το κανάλι…

Μεγάλα ονόματα κουβεντιάζουν με την παραγωγή και για την στελέχωση της ομάδας των διασήμων: Η Ολυμπιονίκης, Πηγή Δεβετζή, ο πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο πολίστας, Αντώνης Βλοντάκης, ο ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεΐταρίδης και ο ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο ναι, ενώ συζητήσεις γίνονται και με τον Μέμο Μπεγνή, τη Βανέσα Αδαμοπούλου, την Ήβη Αδάμου και την Μαριάντα Πιερίδη.

Η εκπομπή αποκάλυψε επίσης ότι το Survival Secrets θα έχει και ένα ζευγάρι μεταξύ των παικτών, που θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη, ενώ πρόταση έχει γίνει και στον Φίλιππο Γλύξμπουργκ (!!!), το γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι να αρχίσει το Survival δεν θα πλήξουμε καθόλου! Μετά κανείς δεν ορκίζεται…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!