tromaktiko: Survivor - Απακάλυψη: Αυτή είναι η απάντηση του Sigma της Κύπρου για το πρόβλημα της ψηφοφορίας και τις καταγγελίες... [video]

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Survivor - Απακάλυψη: Αυτή είναι η απάντηση του Sigma της Κύπρου για το πρόβλημα της ψηφοφορίας και τις καταγγελίες... [video]



Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα κατέληξαν να ξεπεράσουν τα 100.000 στην Κύπρο...


Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί από χθες σχετικά με την ψηφοφορία του Survivor για τον τελικό. Συγκεκριμένα υπάρχουν πολλά παράπονα στην Κύπρο καθώς όπως πολλοί ανέφεραν δεν καταμετρήθηκαν οι ψήφοι τους υπερ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.


Σήμερα μέσα από την εκπομπή Labiri Biri έγινε γνωστό τι έχει πραγματικά συμβεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, του Showtime αναφέρθηκε στο γεγονός εξηγώντας ότι τα μηνύματα πήγαιναν ευκολότερα σε σχέση με τις κλήσεις.

Μάλιστα μετέφερε και την επίσημη απάντηση του Sigma, που μεταδίδει το Survivor στην Κύπρο. «Για να κατευνάσουν τα πνεύματα, το κανάλι εξηγεί πως δεν υπήρχε κανένα εσκεμμένο πρόβλημα με τις τηλεφωνικές γραμμές. Όταν υπάρχουν σεισμοί ή κάποια σημαντικά γεγονότα και χρησιμοποιούνται μαζικά τα τηλέφωνα συμβαίνει παντού αυτό, γιατί οι εταιρείες δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το μεγάλο φορτίο», εξήγησε on air.

Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα κατέληξαν να ξεπεράσουν τα 100.000 στην Κύπρο, οπότε ήταν λογικό ήταν να υπάρξει black out κάποιες ώρες. «Ο κόσμος περιμένει συνήθως να ψηφίσει στα διαλείμματα ή όταν το έλεγε ο Σάκης, έτσι οι μαζικές ψήφοι ήταν που δημιούργησαν τα προβλήματα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!