tromaktiko: Τελικός Survivor: Έμειναν όλοι άφωνοι από την κίνηση που έκαναν οι "Μαχητές" στο Ντάνο

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Τελικός Survivor: Έμειναν όλοι άφωνοι από την κίνηση που έκαναν οι "Μαχητές" στο Ντάνο



Η μεγάλη ώρα έφτασε!
Η ώρα του τελικού του Survivor! Γιώργος Αγγελόπουλος ή Μάριος Πρίαμος; Απόψε το βράδυ (05/07/2017) θα ξέρουμε ποιος από τους δύο θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

Μετά από πέντε μήνες απόλυτης επιτυχίας, το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor 2017» ολοκληρώνεται. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος – Ιωαννίδης, ο τρελός Κύπριος, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό μέσω των ασυλιών, κατάφεραν χθες, Τρίτη (04/07) να κερδίσουν το… εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (05/07) ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοινώνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού! Πρώτο ακούγεται το όνομα του Μάριου Πρίαμου. Στη συνέχει ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει γνωστό πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο δεύτερος παίκτης που περνάει στον τελικό. Το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα, ενώ έντονες ήταν οι εκδηλώσεις θαυμασμού των ανθρώπων που βρέθηκαν στο χώρο, τόσο απέναντι στον Ντάνο, όσο και στον Μάριο.

Η κίνηση όμως των Μαχητών αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Ντάνου έμελλε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου! Ποια είναι αυτή; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!