tromaktiko: Γιατι οι αληθινοι "survivors" ειναι τα παιδια των ιδρυματων - Ο απόλυτος στίβος μάχης ερχεται στα Χανιά και είναι για καλό σκόπο

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Γιατι οι αληθινοι "survivors" ειναι τα παιδια των ιδρυματων - Ο απόλυτος στίβος μάχης ερχεται στα Χανιά και είναι για καλό σκόπο



Η εκδηλωση θα λαβει χωρα... στα Χανια και εχει φιλανθρωπικο χαρακτηρα και θα θελαμε την βοηθεια σας εστω οσο μπορειτε στην προβολη αυτης.
Γιατι οι αληθινοι "survivors" ειναι τα παιδια των ιδρυματων αυτων

http://www.orizondas.gr

https://makeawish.gr

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ερχεται ο απολυτος στιβος μαχης και συγκεκριμένα στα Χανιά της Κρήτης.

Πρόκειται για ενα στίβο μαχης με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικός σας αντίπαλος ειναι ο χρόνος και ο εαυτός σας ο οποιος απευθύνεται αυστηρά σε άτομα ανω των 18.
Γυναίκα η άντρας,γυμνασμένος η οχι,σου δίνεται η ευκαιρία να απολαυσεις αυτη της μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Beach Bar “Aptera Beach Resort” και καθε άτομο θα τρέξει μια φορα αυτες τις συγκεκριμένες μέρες σε συγκεκριμένη ώρα.
Eιναι ατομικό αγώνισμα και ο καθε συμετέχοντας θα χρονομετρείται, δηλαδή με λίγα λόγια ξεκινάς στην έναρξη του στίβου μαχης και μοναδικος σου στοχος ειναι να τερματίσεις οσο πιο γρηγορα μπορεις.

Εαν κάποιος καταφερει και κανει έναν απο τους 3 καλύτερους χρόνους απο όλους οσους τρέξουν αυτο το 4ήμερο, τοτε αυτοι οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγεί τελική κατάταξη .
Η διαδρομή και τα εμπόδια ειναι σχεδιασμένα απο τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους εχουν βαλεί στελεχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη απο την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανια η οποια ειδικέυεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

Ο καλύτερος χρονος και των 4 ημερών κερδίζει ενα ταξιδι στο Εξωτικό Πουκετ στην Ταυλάνδη (εισητήρια και διαμονή)
Και οι υπολοιποι που θα ακολουθησουν στην καταταξη πολλα πλουσια δωρα

Ημερομηνία διεξαγωγής του στιβου Μάχης ειναι 21 εως 24 Οκτωβρίου 2017
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!