tromaktiko: Πάτρα: Ο κακός χαμός σε καφετέρια - Πήρε στο κυνήγι τις σερβιτόρες και απειλούσε να τις σκοτώσει γιατί... [video]

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Ο κακός χαμός σε καφετέρια - Πήρε στο κυνήγι τις σερβιτόρες και απειλούσε να τις σκοτώσει γιατί... [video]



Μεγάλη αναστάτωση σε πολυσύχναστη καφετέρια με τις σερβιτόρες να τρέχουν να σωθούν...


Η επέμβαση της αστυνομίας και οι μαρτυρίες...
Πριν από μερικές εβδομάδες είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει. Είχε ξαπλώσει στο δρόμο στην οδό Αγίου Διονυσίου και είχε βάλει μαχαίρι στο λαιμό. Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Χθες το απόγευμα του πέρασαν χειροπέδες. Μπήκε σε καφετέρια στην οδό Νόρμαν και Αγίου Διονυσίου και απειλούσε πως θα σφάξει τις εργαζόμενες.



Ο δράστης που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω. Πρόκειται για έναν Κούρδο που ζει στην Πάτρα εδώ και 20 χρόνια. Μάλιστα είναι γνωστός στην γειτονιά και συνομιλεί με τους περισσότερους. Και γι αυτό κανείς δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του.



Ωστόσο η πολιτεία θα πρέπει να παρέμβει και να φροντίσει γι αυτόν τον άνθρωπο που περιφέρεται στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου και λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αναστατώνει και πολλές φορές τρομοκρατεί την γειτονιά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!