tromaktiko: Μια μαρτυρία σοκ! "Με έσπρωξε στην πόρτα του ασανσέρ, με κόλλησε στον τοίχο και..." [video]

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Μια μαρτυρία σοκ! "Με έσπρωξε στην πόρτα του ασανσέρ, με κόλλησε στον τοίχο και..." [video]



Ένα από τα τελευταία θύματα του αποκαλούμενου...
«σάτυρου των ασανσέρ» περιγράφει στον Alpha τον τρόπο με τον οποίο της επιτέθηκε ο 29χρονος πριν από 10 περίπου ημέρες. «Ήμουν 03:30 στον Πειραιά, ξημερώματα. Και 10 μέτρα πριν μπω στην πόρτα του σπιτιού μου κατάλαβα ότι κάποιος είναι πίσω μου και με ακολουθεί. 25 με 30, μελαχρινός, αξύριστος, αδύνατος.

Και μου λέει: μένω κι εγώ εδώ, ανοίγεις να μπούμε μέσα; Και του λέω: δεν το θυμάμαι να μένετε εδώ… Και μου λέει: είμαι καινούργιος. Μου μίλαγε πάρα πολύ φυσιολογικά αλλά τα μάτια του γυάλιζαν. Είχε ένα γέλιο, χωρίς να μπορώ να το δικαιολογήσω», δήλωσε η 23χρονη.

«Του λέω αυτά δεν είναι τα κλειδιά σου. Αυτός τα έχασε λίγο γιατί κόμπλαρε. Και αφού είχα βάλει ήδη τα κλειδιά στην πόρτα, με έσπρωξε στην πόρτα του ασανσέρ δίπλα, με κόλλησε στον τοίχο και μου έκλεισε το στόμα. Εγώ άρχισα να φωνάζω, να ουρλιάζω».

Η 23χρονη όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει πρόλαβε να τηλεφωνήσει στην φίλη της. «Προσπαθούσε να μου πάρει το κινητό, να το κλείσει, απλά εγώ το είχα κολλημένο στο αυτί και δεν το άφηνα. Και του λέω, ακούς ότι μιλάω, έρχονται. Έφυγε, μου πήρε το τσαντάκι και άρχισε να τρέχει.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο δράστης επιτέθηκε σε μια 15χρονη. «Ακολούθησε την κόρη μας όταν εκείνη μπήκε στην πολυκατοικία και μπήκε και αυτός μαζί της στο ασανσέρ. Τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προβεί ευτυχώς σε άλλες χυδαιότητες», ανέφερε η μητέρα του θύματος, σύμφωνα με τον Alpha.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!