tromaktiko: Λεμεσός: 10 νέα χειροκίνητα σάρωθρα για την καθαριότητα

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λεμεσός: 10 νέα χειροκίνητα σάρωθρα για την καθαριότητα



Παραδόθηκαν χθες από τις εταιρείες ...
VEDLAR MANAGEMENT LTD και Lophitis Group, στο Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη 10 χειροκίνητα σάρωθρα για τους οδοκαθαριστές του Δήμου Λεμεσού. Τα 10 σάρωθρα είναι ευγενής δωρεά των πιο πάνω εταιριών στο Δήμο Λεμεσού οι οποίες με την ενέργεια τους αυτή εκφράζουν την επιθυμία τους να συμβάλουν έμπρακτα στις προσπάθειες του Δήμου Λεμεσού για περαιτέρω αναβάθμιση της καθαριότητας της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Λεμεσού, ευχαριστώντας τους εκπρόσωπους των εταιρειών εξήρε το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους και τόνισε ότι η δωρεά τους αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συμπολίτες μας επιχειρηματίες».

Τα σάρωθρα, τα οποία έτυχαν της προηγούμενης έγκρισης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού, θα τεθούν άμεσα σε χρήση από τους οδοκαθαριστές του Δήμου και αναμένεται να αυξήσουν την αποδοτικότητα των οδοκαθαριστών του Δήμου. Με τη νέα αυτή τεχνολογία στοχεύεται επίσης η αύξηση των περιοχών που θα καθαρίζονται.

Ο Δήμος Λεμεσού συνεχίζει με εντατικό τρόπο τις προσπάθειες για καθαρότερη πόλη, τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές μας.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!